• Imaginea disperării. Afganii încă liberi au umplut fiecare metru de pe aeroportul din Kabul și se agață de avioanele care decolează. Vor să scape de furia talibanilor, după ce America a dat tonul retragerii militarilor din Afganistan.
  • Guvernul Cîțu se inspiră de la Dragnea – programul prin care Dragnea voia „să scoată țara din noroaie” e acum imitat de ministerul Dezvoltării. Guvernul a fost dat de gol de Expert Forum, un ONG specializat în politici publice.
  • O veste care îi calmează pe medicii care nu sunt vaccinați – nu vor fi obligați să se testeze periodic pe banii lor. Ministerul Sănătății a renunțat la legea prin care intenționa să bage la cheltuială personalul medical.
  • Se clatină tot mai tare Guvernul după cele două dosare penale pe care Cîțu le are in America. Partidul cu cele mai multe voturi la ultimele alegeri parlamentare – PSD – ii cere demisia lui Citu. Premierul si-a pierdut si sprijinul colegilor de la USR.
  • Ministrul Educatiei s-a saturat si el de scoala online. „”Este un dezastru” spune Câmpeanu – elevii se întorc fizic în bănci din 13 septembrie.
  • Cel mai mare lant de magazine din America, Walmart, trece pe criptomonede – a anuntat ca e in cautare de specialisti cripto. 45 de miliarde de dolari pe luna – sunt incasarile din acest an.

Juriul Știu din această seară. Colegii noștri Ancuța Mărcuș și Șerban Picu, iar invitatul special este Radu Puchiu – expert open-data, co-fondator Happy Cities, care încurajează colaborarea inovativă dintre cetățeni și administrație.

Recomandări

MUSIC HEALS THE SOUL
CE RESTAURANTE SUNT PREMIATE ÎN SUA?
LIMERANȚA ASCUNDE PROBLEME DIN TRECUT
TU CÂT TIMP PETRECI PE TELEFON?
TU BEI CAFEA? IATĂ CE AR TREBUI SĂ ȘTII

Partenerii noștri