• De Ziua matematicii, limba română devine… FUNCȚIE DE X! „X-ulescu” – numele genului neutru, să fim corecți politic!
  • „Am bani de mă enervează”… expresia capătă tot mai mult un sens negativ, mai ales în rândul tinerilor. Chiar și cei care câștigă mii de euro lunar, se simt niște săraci. Asta pentru că se compară cu oamenii de succes pe care îi urmăresc pe social media… dar și pentru că nu au ținut vreodată în portofel un teanc de banconte.
  • Călătoria asta îți dă fiori de gheață! Pleci în GROAZIERĂ cu noua replică a Titanicului?! Destinația… necunoscută!
  • Rezoluția asta face cât tot aurul din lume pentru români. Parlamentul european se bate drepturile României – vrea să ne ajute să recuperăm tezaurul trimis la ruși înainte de primul război mondial. E vorba de peste 90 de tone de aur și multe obiecte de patrimoniu.
  • Putin a scăpat de Navalnii, dar nu a rămas fără opozanți. Din închisoare, disidentul Kara Murza strigă către Occident – „nu-i recunoașteți victoria în alegeri lui Putin, e o imensă ilegalitate și o nedreptate”!
  • Vindeți Tik Tok sau aplicația va fi închisă! Camera Reprezentanților a votat legea care își propune să îi protejeze pe americani de aplicațiile controlate de străini, care le pot fura date sau pot influența chiar procesul electoral. „Sunteți niște bandiți!”, reacționează chinezii.

Recomandări

MUSIC HEALS THE SOUL
CE RESTAURANTE SUNT PREMIATE ÎN SUA?
LIMERANȚA ASCUNDE PROBLEME DIN TRECUT
TU CÂT TIMP PETRECI PE TELEFON?
TU BEI CAFEA? IATĂ CE AR TREBUI SĂ ȘTII

Partenerii noștri