• Regiunea Piemont din Italia a întrerupt vaccinarea cu un nou lot problemă de la AstraZeneca. Italienii suflă și-n iaurt – e măsură de precauție, un profesor a murit, iar înainte se vaccinase. Irlanda a întrerupt azi total vaccinarea cu AstraZeneca – tot din precauție.
  • Nici rușii nu mai suportă Covid-ul. Ei oferă imaginea zilei – Au ars coronavirusul ca pe vrăjitoare. Au calculat ei că va ieși bine.
  • Un profesor de matematică scoate elevii români din epoca de piatră. La Brașov se studiază în laboratoare de Realitate Virtuală cu Ochelari 3D.
  • 15 martie e ziua în care începe etapa a 3-a din strategia de vaccinare. Nu mai există persoane privilegiate. „Nu cumva dau drumul de azi?”, s-au întrebat romanii obisnuiți cu Black Friday și au blocat platforma de vaccinare.
  • Francezii profită de problemele englezilor – rivalii lor istorici. Charlie Hebdo publică o imagine în care Regina Elisabeta o agresează pe fosta ducesă Meghan – compară cazul cu cel în care celebrul american de culoare George Floyd a fost agresat de un polițist și a murit.
  • Noi să râdem cu parlamentarii României. Mai bine spus, să radem de ei. Încheiem săptămâna cu o colecție de gafe pentru care parlamentarii muncesc zi de zi.

Juriul emisiunii a fost alcătuit din: Ana-Maris Rus, Alice Stroescu și chef Bogdan Alexandrescu.

Recomandări

MUSIC HEALS THE SOUL
CE RESTAURANTE SUNT PREMIATE ÎN SUA?
LIMERANȚA ASCUNDE PROBLEME DIN TRECUT
TU CÂT TIMP PETRECI PE TELEFON?
TU BEI CAFEA? IATĂ CE AR TREBUI SĂ ȘTII

Partenerii noștri