Smart Music este senzatia pe care ti-o ofera functia de Noise Cancelling de la casti. O deconectare de la zgomotul din exterior. Liniste…. Iar apoi intrarea in oaza ta care te scoate din galagia si comunul orasului.

Nu-ți irosi dorințele! Don’t waste your wishes! E îndemnul cu care americanii de la The Killers vin, din 2006 încoace, către tine de sărbători. E și numele compilației de piese festive pe care le-au scos an de an pentru a susține campania caritabilă RED. Elton John, Pet Shop Boys și Jimmy Kimmel au contrbuit și ei la tradiția asta a Killerșilor și au strâns milioane de dolari această cauză .

“Happy Birthday, Guadalupe”, e pentru mine soundtrackul de început de sărbători. Toată veselia și tot spiritul “Crăciunesc” adunate într-o piesă.
Știu, e puțin ciudat, să auzi niște mariachi și niște rockeri din Las Vegas, Nevada, cântând despre iarnă și despre Crăciun. Poate și de asta îmi place atât de tare. Piesa, de altfel, e un reper al sezonului pentru toți fanii trupei și nu numai. „We are living in a difficult time”, cântă băieții aici, într-o piesă care se potrivește perfect cu vremurile pe care le trăim.

Recomandări

MUSIC HEALS THE SOUL
CE RESTAURANTE SUNT PREMIATE ÎN SUA?
LIMERANȚA ASCUNDE PROBLEME DIN TRECUT
TU CÂT TIMP PETRECI PE TELEFON?
TU BEI CAFEA? IATĂ CE AR TREBUI SĂ ȘTII

Declar deschis sezonul de muzici cu clopoței!

Partenerii noștri