Smart Music este senzatia pe care ti-o ofera functia de Noise Cancelling de la casti. O deconectare de la zgomotul din exterior. Liniste…. Iar apoi intrarea in oaza ta care te scoate din galagia si comunul orasului.

Libertate! O stare cu care am avut norocul să mă nasc, imediat după Revoluție. Cu gândul mai ales la cei care au luptat pentru ca tu să te bucuri de poate cel mai frumos sentiment din lume, vin la tine azi cu o piesă despre libertate. Pentru că muzica, chiar este eliberatoare.
Freedom, a lui Pharrell, e lupta artistului împotriva opresiunilor și a conformismului.

Libertate! Un cuvânt, care le spune pe toate. Un strigăt de un impact năucitor, care dărâmă ziduri, granițe și regimuri.

Recomandări

MUSIC HEALS THE SOUL
CE RESTAURANTE SUNT PREMIATE ÎN SUA?
LIMERANȚA ASCUNDE PROBLEME DIN TRECUT
TU CÂT TIMP PETRECI PE TELEFON?
TU BEI CAFEA? IATĂ CE AR TREBUI SĂ ȘTII

Te invit să-l urmărim împreună pe Pharrell, care dansează și-și cântă libertatea în imaginile astea minunate, prin locuri în care ea e cam înăbușită. De la lagăre de muncă la mall-uri, fie că vorbim de libertatea ta ca individ, fie că vorbim de libertatea de exprimare. În contrast, avem starea de libertate pe care ne-o dă Pharrell cu piesa lui, avem balene care se joacă în apă, păsări care dau din aripi, cai care galopează în câmp deschis, ba chiar și două domnișoare care aleargă goale.

Cum spunea și autorul, “sentimentul ăsta e ca vântul. Îi vezi efectele, dar nu-l poți vedea. Doar îl simți, pentru că trece prin tine”. Pentru fiecare dintre noi, libertatea înseamnă altceva. Pentru mine înseamnă să stau să-mi citesc cărțile, să-mi beau cafeaua și să-mi ascult muzica. Orice ar însemna pentru tine, bucură-te de ea. La mulți ani, țara mea!

Partenerii noștri