Smart Music este senzatia pe care ti-o ofera functia de Noise Cancelling de la casti. O deconectare de la zgomotul din exterior. Liniste…. Iar apoi intrarea in oaza ta care te scoate din galagia si comunul orasului.

Frank Sinatra. Vocea lui se potrivește mănușă sezonului rece. Născut în 1915, pe un 12 decembrie, Francis Albert Sinatra dă în fiecare an tonul sărbătorilor, dar și al nopților nedormite, puternic alcoolizate, al dezamăgirilor și bucuriilor de orice fel.

Soundtrack universal al vieții noastre, americanul s-a născut în New Jersey, din imigranți italieni. E unul dintre cei mai bine vânduți artiști din toate timpurile, dar și unul dintre cei mai influenți. Secolul trecut, doar Beatles și Elvis se puteau compara cu el la popularitate.

Recomandări

MUSIC HEALS THE SOUL
CE RESTAURANTE SUNT PREMIATE ÎN SUA?
LIMERANȚA ASCUNDE PROBLEME DIN TRECUT
TU CÂT TIMP PETRECI PE TELEFON?
TU BEI CAFEA? IATĂ CE AR TREBUI SĂ ȘTII

Discul lui din 1948, The Voice Of Frank Sinatra, e chiar primul disc scos vreodată pe vinyl. Și mă mândresc să-l am în colecție. Nimeni nu-și amintește exact cine a venit cu ideea, cert e că într-o zi de luni, 30 iulie 1945, Sinatra a plecat de la casa lui de pe lac, s-a pus în fața microfonului din studioul Columbia, Hollywood și a început un proiect care i-a schimbat cariera și a schimbat de fapt istoria muzicii înregistrate: primul album, prima colecție de piese care să spună o poveste.

Perfect, elegant, romantic și dramatic. Simplu, sincer, dar uluitor. Voce. Ăsta este Frank Sinatra!

Partenerii noștri