Ți-l prezint pe Omu’ Orchestră. 78 de ani, 12 albume cu Beatles, 18 albume solo, 7 cu trupa Wings, și au mai fost și altele, cu multe alte proiecte.

Un artist, un om, obișnuit să fie mereu cel mai bun. La toate: Paul McCartney.

Ne face un cadou, pe final de an, un album înregistrat anul ăsta, cât se plictisea pe la fermă, în izolare. Cântecele de pe el au fost compuse de-a lungul carierei, lăsate prin caiete uitate, din lipsă de timp. 

Recomandări

MUSIC HEALS THE SOUL
CE RESTAURANTE SUNT PREMIATE ÎN SUA?
LIMERANȚA ASCUNDE PROBLEME DIN TRECUT
TU CÂT TIMP PETRECI PE TELEFON?
TU BEI CAFEA? IATĂ CE AR TREBUI SĂ ȘTII

Paul şi-a lansat albumul solo de debut, McCartney 1, în 1970, imediat după despărţirea Beatles. Continuarea, McCartney II, a venit în 1980. 40 de ani mai târziu, Macca îți aduce mult aşteptatul McCartney III. Despre care, se vorbește că ar fi ultimul album pe care-l va lansa, cel care încheie trilogia, dar și cariera sa ca artist solo.

Dacă te uiți puțin la el, în clipul ăsta al piesei Find My Way, îți dai seama că speculația asta e total nefondată. Omul e plin de energie și de poftă de a face muzică. Asta e viața lui, și n-are niciun chef să se oprească.  A scris, a produs şi a cântat la toate instrumentele pe care le auzi pe noul album. „Am început să mă gândesc la ce aveam rămas neterminat, și m-am apucat de treabă”. Un exemplu, un îndemn bun, de final de an.

Partenerii noștri