Unele femei își doresc un bărbat harnic, creativ și fascinant. Multe altele visează doar un soț cu mulți bani. Ei bine, MacKenzie Scott le-a obținut pe amândouă!

A devenit doamna Jeff Bezos pe când, tânără absolventă de Princeton, își scria primul roman. Toni Morrison și-o amintește ca pe una din cel mai strălucite studente. Cartea a primit un American Book Award. Împreună cu soțul, au fondat o companie ce avea să devină un imperiu: Amazon. A muncit cot la cot cu el, dar n-a neglijat nici viața de familie: au trei fii și o fetiță. Succesul care a urmat îl știi. Au trăit fericiți împreună, dar nu până la adânci bătrâneți.

În 2019, Jeff și MacKenzie au divorțat civilizat. MacKenzie a primit 35,6 miliarde de dolari în acțiuni Amazon. A devenit a treia femeie ca avere din lume, la numai 49 ani.

Recomandări

MUSIC HEALS THE SOUL
CE RESTAURANTE SUNT PREMIATE ÎN SUA?
LIMERANȚA ASCUNDE PROBLEME DIN TRECUT
TU CÂT TIMP PETRECI PE TELEFON?
TU BEI CAFEA? IATĂ CE AR TREBUI SĂ ȘTII

Azi, Jeff Bezos e cu capul dincolo de nori, în proiectul său de turism spațial. MacKenzie a rămas însă o femeie cu picioarele pe pământ. Pentru ea, un viitor mai bun începe aici. În 2020, a donat 5,8 miliarde de dolari la 116 organizații non-profit, ce luptă împotriva discriminării rasiale, de gen sau schimbărilor climatice. În 2021, a mai donat încă 2,7 miliarde la 268 organizații. Dar asta nu i-a ocupat tot timpul. Deși scrie următorul său roman, și-a găsit timp să se mărite din nou. Fericitul soț aduce ca zestre doar leafa sa de profesor de liceu. De data asta MacKenzie nu și-a propus să-l ajute să devină miliardar, ci doar un bărbat fericit. MacKenzie Scott este femeie: când dă, nu se socotește, dă tot. Generozitatea ei e deja legendară. Însă, ce aș vrea să reții este că pentru a schimba lumea, nu ducem lipsă de mari averi, ci de inimi mari.

Partenerii noștri