Luna aceasta regizoarea filmului Promising Young Woman a fost nominalizata la Oscar- alături de Chloé Zhao. Emerald Fennel

Emerald Fennell, interpreta Camillei Parker Bowels în cel mai recent sezon al The Crown a scris și a regizat Promising Young Woman, care anul acesta este nominalizat la 5 categorii Oscar, printre care cel mai bun film, cea mai bună actrita in rol principal si cel mai bun scenariu original.

Născuta in Hammersmith, Londra, tânăra de 35 de ani a mers la exclusivistul Colegiul Marlborough (pe care l-a urmat si ducesa de Cambridge) înainte de a studia la Universitatea Oxford.

Recomandări

MUSIC HEALS THE SOUL
CE RESTAURANTE SUNT PREMIATE ÎN SUA?
LIMERANȚA ASCUNDE PROBLEME DIN TRECUT
TU CÂT TIMP PETRECI PE TELEFON?
TU BEI CAFEA? IATĂ CE AR TREBUI SĂ ȘTII

Promising Young Woman este primul lungmetraj al lui Emerald Fennel. Era insarcinata in 7 luni cand l-a regizat.

„Am vrut să fac un film care să reflecte un lucru cu care am crescut, si anume ca îmbătarea fetelor pentru a le„ seduce ”, era normal. Aparea in fiecare comedie și corpurile fetelor erau ceva ce trebuia câștigat, indifferent de mijloace. M-am gândit la asta de ceva vreme și apoi m-am gândit la această scenă a unei fete bete pe un pat care, care brusc, devine sobra si il intreaba pe cel care o dezbracă „Ce faci?”. ” În acel moment, am stiut ca am gasit cheia ”.

Cheia filmului care i-a adus lui Emerald Fennel o nominalizare la Oscar, pentru cel mai bun film.

Partenerii noștri