„Mai există specii care cooperează în numere foarte mari, insectele sociale, spre exemplu furnicile și albinele”. Adrian Dinu ”Forța și determinarea grupurilor mari de oameni”. despre Sapiens, Scurtă Istorie a omenirii, de Yuval Noah Harari. în „Constructiv”, după o idee de Iuliana Stan, Human Synergistics, 2018

Libertatea te poate duce în top. Iar libertatea de a citi mai bine de 30 de cărți esențiale pentru conceptele de astăzi din business. „Constructiv”, este antologia realizat după o idee de Iuliana Stan. Selecția urmărește ce numește autoarea firul roșu care leagă concepte hit din literatura de business contemporană. Să îți spun câteva grit, mindset, agilitate, antifragil, holacracy și altele. Uite așa îți propun în luna libertății din datorie la citEști să explorezi conflictul dintre loialitatea față de datorie și libertatea de a acționa în conformitate cu propria conștiință și etică. Și asta explică și eticheta top business books cu care o găsești.
„Totul pare o cursă împotriva cuiva sau a ceva. Împotriva cui, totuși?” Laura Stoia Djeska, Schimbare de paradigmă despre ”Succesul redefinit” în „Constructiv”, după o idee de Iuliana Stan, Human Synergistics, 2018

Iuliana Stan conduce de un deceniu și jumătate operațiunea Human Synergistics din România, o companie care are în centrul preocupărilor ei cultura de organizație.

Recomandări

MUSIC HEALS THE SOUL
CE RESTAURANTE SUNT PREMIATE ÎN SUA?
LIMERANȚA ASCUNDE PROBLEME DIN TRECUT
TU CÂT TIMP PETRECI PE TELEFON?
TU BEI CAFEA? IATĂ CE AR TREBUI SĂ ȘTII

Iuliana adună experiența ei în domeniu în volumul „Bun simț organizational”, o colectie de opinii publicata în 2013. „Constructiv” este primul volum colectiv despre ”firul roșu care leagă concepte hit din literatura de business contemporană. A apărut în 2018.

Partenerii noștri