Cel de-al treilea sezon al serialului israelian de spionaj Fauda se încheie  într-o perioadă în care tensiunile israeliano- palestiene generează noi violențe chiar în teritoriile în care are loc acțiunea serialului. Încă o dovadă că realitatea bate filmul.

Fiindcă al patrulea sezon din Fauda e tot mai aproape de lansare, îți propun să recapitulăm câteva din performanțele serialului de la începuturile lui, în 2015.

În Israel, Fauda este cel mai mare succes al rețelei de televiziune prin satelit YES, cea care l-a produs. Fauda e și unul dintre primele seriale israeliene cu audiențe spectaculoase în țările arabe vecine cu Israelul, precum Liban și Iordania. În 2016, Fauda a obținut 6 premii ale Academiei Israeliene de Film – Oscarurile din Israel, inclusiv pentru cel pentru Cel mai bun serial- dramă. În 2017, a fost declarat Cel mai bun serial internațional al anului  de către The New York Times. În 2018, Fauda a luat 11 premii ale Academiei Israeliene de Film, inclusiv pe cele pentru Cea mai bună serie dramatică, Cel mai bun actor: Lior Raz, cel mai bun scenariu și cea mai bună imagine.

Recomandări

MUSIC HEALS THE SOUL
CE RESTAURANTE SUNT PREMIATE ÎN SUA?
LIMERANȚA ASCUNDE PROBLEME DIN TRECUT
TU CÂT TIMP PETRECI PE TELEFON?
TU BEI CAFEA? IATĂ CE AR TREBUI SĂ ȘTII

Nu în ultimul rând, după 3 sezoane, Fauda are pe rottentomatoes.com un scor perfect din partea criticilor de film și un scor aproape perfect din partea spectatorilor. Ai suficiente motive încât să te pregătești temeinic pentru sezonul 4.

Partenerii noștri