Chirurgia plastică este, știi deja asta, unul dintre cele mai fierbinți subiecte din epoca noastră. De cele mai multe ori, discuția este dusă în derizoriu, în condițiile în care puțini dintre noi sunt dispuși să înțeleagă cu adevărat de ce apelează oamenii la operațiile estetice și cum funcționează această industrie.

În producția BBC Sex, Knives and Liposuction, jurnalista Cherry Healy documentează, de-a lungul mai multor episoade, aventurile chirurgicale ale unor femei aflate în căutarea corpului perfect.

Vei vedea, de exemplu, ce presupune din punct de vedere medical obținerea unui, deja celebru, fund brazilian. De asemenea, vei descoperi la ce pericole se expun femeile care, în căutarea unor operații estetice mai ieftine, călătoresc în străinătate, în locuri riscante unde nu obțin întotdeauna ceea ce și-au dorit.

Recomandări

MUSIC HEALS THE SOUL
CE RESTAURANTE SUNT PREMIATE ÎN SUA?
LIMERANȚA ASCUNDE PROBLEME DIN TRECUT
TU CÂT TIMP PETRECI PE TELEFON?
TU BEI CAFEA? IATĂ CE AR TREBUI SĂ ȘTII

Seria documentară BBC Sex, Knives and Liposuction e o bună ocazie de a afla detaliile uneia dintre cele mai chinuitoare și sângeroase obsesii contemporane: dorința de a avea corpul perfect.

Producția BBC Sex, Knives and Liposuction îți arată în detaliu industria contemporană a operațiilor estetice
Din seria documentară Sex, Knives and Liposuction vei descoperi la ce riscuri se expun femeile care-și caută „corpul perfect”
În Sex, Knives and Liposuction vei vedea dedesubturile medicale ale chirurgiei plastice

Partenerii noștri