Pe 22 aprilie sărbătorim Ziua Pământului, un nou prilej de a discuta din nou despre felul în care ne comportăm cu planet ape care trăim și o bună ocazie pentru a relua unul din subiectele fierbinți ale ultimilor ani: schimbările climatice.

Documentarul BBC Climate Changes – The Facts îți propune o abordare științifică a subiectului: personalități academice și oameni de știință specializați în această problemă îți explică cu argumente solide ce se va întâmpla dacă temperatura planetei ar crește cu un grad și jumătate. Documentarul BBC mizează și pe latura emoțională a discuției despre schimbările climatice. Vei vedea imagini și mărturii impresionante ale celor care au asistat la catastrofele naturale din ultimii ani : incendiile de vegetație din California și Australia sau inundațiile din Louisiana.

Printre personalitățile pe care le auzi vorbind despre soluțiile de limitare a efectelor cauzate de schimările climatice în documentarul BBC Climate Changes – The Facts se numără foști directori ai Agenției Spațiale Americane, profesori de la Universități precum Harvard și nelipsita activistă pentru mediu Greta Thunberg.

Recomandări

MUSIC HEALS THE SOUL
CE RESTAURANTE SUNT PREMIATE ÎN SUA?
LIMERANȚA ASCUNDE PROBLEME DIN TRECUT
TU CÂT TIMP PETRECI PE TELEFON?
TU BEI CAFEA? IATĂ CE AR TREBUI SĂ ȘTII

Partenerii noștri