Felul european de mâncare cu cele mai puține calorii este salata de roșii, o salată simplă românească.

Aceasta are 36 de calorii și doar 0,3 g de grăsimi, 1,7 g de proteine și 7,3 g de carbohidrați.

GolfSupport.com a folosit o bază de date internă de 12.000 de feluri de mâncare din Taste Atlas pentru a afla primele 50 din cele mai populare feluri de mâncare din Europa. Selecția a privit salatele din primele 20 de țări europene cu cel mai mare PIB (2020). Valoarea nutrițională din fiecare fel de mâncare a fost, de asemenea, colectată prin RecipeDB.

Recomandări

TOM STURRIDGE ESTE IAR SANDMAN
CASELE DE MODĂ MIZEAZĂ LITERAR
ȘEFUL OPEN AI ÎȚI PREZINTĂ NOUL TĂU COLEG
FRIENDS DON'T LIE
HORIA SABO MIZEAZĂ PE AI DREPT GENERATOR DE FORȚĂ DE MUNCĂ

După salata de roșii vine salata greecească Horta (53,8 calorii), cu doar 2 g de grăsimi, 3,5 g de proteine și 8,5 g de carbohidrați. Pe locul trei se află salata de orez spaniolă, Ensalada Sevillana; cu 57 de calorii pe porție, cu 2g grăsimi, 3g proteine și 8g carbohidrați, urmată de Surówka Z Buraków (salată de sfeclă) din Polonia și de Poland Okurkový salát (salată de castraveți) din Cehia.

Partenerii noștri