• Florin Cîțu a mai fost desemnat premier, dar și-a depus mandatul.
  • Cîțu a renunțat însă la mandat, ca să-i facă loc tot lui Orban.
  • Gestul a fost pe placul președintelui Iohannis.

Imaginile cu Ludovic Orban și Florin Cîțu la declarații și raportul de subordonare dintre ei ne pot duce cu gândul la un alt tandem președinte de partid-premier: Dragnea și Dăncilă. Iar dacă pe Dragnea îl urmăreau patru asasini, Cîțu a anunțat că pe urmele lui sunt spionii ruși. Și să nu uităm că tot Cîțu a fost desemnat premier, după ce Guvernul Orban a fost demis. Cîțu a renunțat însă la mandat, ca să-i facă loc tot lui Orban.

Cîțu, premierul „Selfie”

„Astăzi, am decis să desemnez pentru poziția de prim-ministru pe domnul Vasile Florin Cîțu. Domnul Florin Cîțu și-a depus astăzi mandatul de prim-ministru desemnat, un gest politic pe care îl respect”, spunea Klaus Iohannis, președintele României.

Pare același joc pe care îl jucau Putin și Medvedev, care și-au tot pasat funcțiile de președinte și premier. Asta până când Putin și-a dat seama că mai simplu e să schimbe Constituția și să fie doar el președintele Rusiei. Dar să ne întoarcem la Cîțu sau, cum i-au zis colegii de la Știrile, Premierul „Selfie”. În afară de selfie-uri, Cîțu mai are o pasiune pe Facebook… pentru un anumit emoticon.

Recomandări

MUSIC HEALS THE SOUL
CE RESTAURANTE SUNT PREMIATE ÎN SUA?
LIMERANȚA ASCUNDE PROBLEME DIN TRECUT
TU CÂT TIMP PETRECI PE TELEFON?
TU BEI CAFEA? IATĂ CE AR TREBUI SĂ ȘTII

Partenerii noștri