• Primul clip cu telefonul iPhone 12 mini a fost realizat în România
  • George Buhnici a publicat un clip cu telefonul în ciuda embargo-ului Apple
  • Clipul a fost pus pe privat, însă a fost preluat de publicații externe

Primul clip cu iPhone 12 mini a apărut pe internet. Surpriza cea mai mare este că a fost publicat în România.

Jurnalistul George Buhnici a postat un clip de 40 de minute cu noul telefon de la Apple. Și-a atras critici. Apple a pus embargo media pentru telefonul care a fost lansat oficial, dar care va ajunge în magazinele din State abia pe 13 noiembrie. Buhnici ne-a spus că nu știa de acest embargo pentru un produs deja lansat.

„Pe de-o parte e greu de înțeles de ce ar exista interdicție la niște produse care sunt deja lansate. Singurul fapt este că nu sunt încă disponibile în magazine. Mie mi-a scăpat din vedere lucrul ăsta că nicăieri pe planetă nu a fost pus încă în vânzare

Recomandări

MUSIC HEALS THE SOUL
CE RESTAURANTE SUNT PREMIATE ÎN SUA?
LIMERANȚA ASCUNDE PROBLEME DIN TRECUT
TU CÂT TIMP PETRECI PE TELEFON?
TU BEI CAFEA? IATĂ CE AR TREBUI SĂ ȘTII

Am avut ocazia să testez un iPhone 12 mini care a trecut foarte scurt prin București și a plecat mai departe. Nu mi-a trecut prin minte că pot să dau drumul la o vâltoare de genul ăsta. Dar, din nou, nu e nimic ilegal aici pentru că produsul este oficial, există, nu este niciun secret”, a spus George Buhnici.

Apple își mărește producția la 2 milioane de telefoane în urma cererii mari. Iar cei de la Samsung au anunțat profit record de 60 de miliarde dolari în ciuda problemelor din lume.

Partenerii noștri