• Khloe Kardashian se alătură vedetelor infectate cu virusul SARS-CoV-2.
  • Khloe este sora celebrei Kim Kardashian West.
  • „Tușeam atât de mult, încât simțeam că îmi arde pieptul”, spunea Khloe.

Virusul SARS-CoV-2 și-a făcut loc și în familia Kardashian. Khloe, sora mult mai faimoasei Kim Kardashina, a fost depistată pozitiv cu COVID-19. Aceasta s-a filmat stând în pat și și-a anunțat fanii, cu o voce răgușită, că rezultatul testului a ieșit pozitiv, potrivit apnews.com.

„Tocmai am aflat că am fost infectată cu coronavirus. M-am simțit foarte rău timp de câteva zile, am vomitat și tremuram mai tot timpul, mi-era ba cald, ba frig. Eu sufăr de migrene, dar durerea de cap pe care am avut-o a fost îngrozitoare, nu aș spune că a fost doar o migrenă. Tușeam atât de mult, încât simțeam că îmi arde pieptul. Gâtul meu încă se resimte, după cum puteți sesiza și voi, dar vreau să vă spun că virusul acesta e cât se poate de adevărat”, a spus Khloe Kardashian în videoclipul postat.

Culmea, anunțul ei a venit la o zi după ce sora ei Kim, care a împlinit 40 de ani, a dat o petrecere aniversară pe o insulă, unde nimeni nu a purtat masca de protecție sau să țină cont de distanțarea socială. Ulterior, Kim Kardashian West a fost dur criticată pentru încălcarea măsurilor de siguranță sanitară.

Recomandări

MUSIC HEALS THE SOUL
CE RESTAURANTE SUNT PREMIATE ÎN SUA?
LIMERANȚA ASCUNDE PROBLEME DIN TRECUT
TU CÂT TIMP PETRECI PE TELEFON?
TU BEI CAFEA? IATĂ CE AR TREBUI SĂ ȘTII

Partenerii noștri