• „Moare Europa”, țipă de la Paris, cât il țin plămânii, Macron. E război ascuns – pe partea economică – intre Germania și Franța.  Miza este dacă Uniunea Europeană va taxa sau nu produsele din China. S-a băgat la vot și a câștigat Franța si cei 9 aliați ai săi. Germania a strans 5 voturi. 12 țări s-au abținut, printre ele și România
  • Avem o țară, ce facem cu ea? Azi lecția primită de România. Un grup de străini restaurează satul Zece Hotare din judetul Bihor, depopulat aproape complet după ce a fost inchisă mina de bauxită din zonă. Casele abandonate devin case de …vacanță
  • Americanii țipă că le moare democrația – chiar inainte de finala pentru America, Trump – Kamala de luna viitoare. 3 din 5 votanți se tem că voturile le vor fi furate. 
  • Avem di tăti, avem și alegeri. Și în Republica Moldova, si în România. Ciolacu a mers să facă impresie și la Chișinău, acolo unde s-a intalnit cu premierul Răcean al Moldovei. România s-a dus cu ajutoare – 20 de microbuze școlare. O singură dată a dat-o-n bară Ciolacu – l-a confundat pe fostul premier portughez cu legendarul fotbalist Rui Costa.
  • Conflictul din Orientul Mijlociu a trecut de la fapte la vorbe. Astăzi, într-unul dintre rarele sale discursuri, liderul suprem al Iranului, Ali Khamenei, a lăudat atacul de marți, când iranienii au lansat 200 de rachete balistice asupra Israelului. Ministrul de externe al Iranului a ajuns azi la Beirut – capitala Libanului a fost iar bombardată. Una din ținte – cel care trebuia să devină șeful Hamas, după moartea lui Nasrallah.  
  • Vinul dulce misoginism aduce. Mai nou, sticlele se vând după gen. Fiecare cu… eticheta lui. Sau a ei. Nu râde, mai bine ciocnește! 

Recomandări

MUSIC HEALS THE SOUL
CE RESTAURANTE SUNT PREMIATE ÎN SUA?
LIMERANȚA ASCUNDE PROBLEME DIN TRECUT
TU CÂT TIMP PETRECI PE TELEFON?
TU BEI CAFEA? IATĂ CE AR TREBUI SĂ ȘTII

Partenerii noștri