• Cod roșu de întâlniri anulate! Uraganul din America a ras de pe fața pământului întâlnirile liderilor lumii. Întâlnirea în format Ramstein, programată sâmbătă, a fost amânată, după ce Biden a anunțat că nu mai ajunge. În Germania, șefii din occident urmau să discute despre viitorul Ucrainei – aderarea țării lui Zelenski la NATO și permisiunea de a lovi cu rachete cu rază lungă de acțiune în Rusia.
  • Ei ȘTIU cât de valoriși suntem. Un cuplu din Marea Britanie a ales Transfăgărșanul pentru nunta de aur. Alegerea nu e întâmplătoare – în urmă cu 50 de ani, cei doi au sărbătorit luna de miere în România
  • Vrei să ai nepoți, dar nu ai copii? Ești salvat dacă fiul tău și-a congelat sperma și găsești judecătorul care îți dă dreptul să fii părinte în locul lui.
  • Și dacă n-ar fi, nu s-ar povesti. Prietenul la nevoie se cunoaște. Trump i-a trimis lui Putin teste Covid, în perioada pandemiei, chiar dacă America se confrunta cu o penurie de teste, scrie jurnalistul de investigație Bob Woodward, în cartea sa „War”. Nici Biden nu a scăpat de criticile lui Woodward – Israel e un stat rebel, i-a strigat președintele Americii lui Netanyahu, în luna iulie, după atacul Israelului care l-a ucis pe liderul Hezbollah.
  • Rămân în State, acolo unde rămâne și Joe Biden. Președintele american va fi la Casa Albă – de unde va supraveghea efectul pe care-l va avea uraganul Milton, care se îndreaptă spre coasta Floridei. Specialiștii spun că ar putea fi unul dintre cele mai distructive uragane din istorie.
  • Unde ați umblat ăstia 3 ani? În vacanță cu tată, dar .. ne-a fost dor de tine! Povestea în care viața bate filmul. Un tată și-a luat cei 3 copii și au plecat în munți, fără să-și anunțe soția.

Recomandări

MUSIC HEALS THE SOUL
CE RESTAURANTE SUNT PREMIATE ÎN SUA?
LIMERANȚA ASCUNDE PROBLEME DIN TRECUT
TU CÂT TIMP PETRECI PE TELEFON?
TU BEI CAFEA? IATĂ CE AR TREBUI SĂ ȘTII

Partenerii noștri