• „Hello sunshine”, asociația lui Reese Witherspoon își mărește numărul de membrii.
  • Prin „Hello sunshine”, Witherspoon te învață cum să fii antreprenoare de succes.
  • Membrele asociației se bucură de training din partea unor antreprenori mari.

Reese Witherspoon dezvăluie noua echipă de femei antreprenor și creatoare de conținut care se alătură Hello Sunshine Collective în 2025! Cele 10 participante beneficiază de un program de mentorat personalizat, care durează un an.

„Hello Sunshine Collective” continuă să își extindă impactul în cel de-al doilea an de funcționare. Acesta sprijină femeile să-și dezvolte brandurile personale și să-și împlinească ambițiile profesionale. Anul acesta, noua generație de membre include nume precum designerul Carmeon Hamilton, bucătarul-șef Ellen Bennett, influencerița de lifestyle Gaby Dalkin și actrița Raegan Revord. Acestea au acces la resursele media și platformele de succes ale Hello Sunshine. De asemenea, ele colaborează cu Reese’s Book Club și proiectele Shine Away.

Hello Sunshine Collective” inspiră femei din întreaga lume

Printre inițiativele acestui program se numără sprijinirea dezvoltării brandurilor personale și conectarea femeilor antreprenor. Maureen Polo, directorul direct-to-consumer Hello Sunshine, spune: „Fiecare dintre aceste femei aduce o voce unică, o viziune personală și o pasiune profundă pentru a face o diferență. Suntem mândri să le sprijinim și să le vedem transformarea pe parcursul acestui an.”

Recomandări

MUSIC HEALS THE SOUL
CE RESTAURANTE SUNT PREMIATE ÎN SUA?
LIMERANȚA ASCUNDE PROBLEME DIN TRECUT
TU CÂT TIMP PETRECI PE TELEFON?
TU BEI CAFEA? IATĂ CE AR TREBUI SĂ ȘTII

Programul include integrarea participantelor în proiectele interne ale Hello Sunshine, cum ar fi Reese’s Book Club și The Home Edit. Astfel se continuă misiunea companiei de a schimba narațiunea pentru femei în industria media și de divertisment.

Citește și

Partenerii noștri