• Evenimentul are loc la Biserica Catolică din Sinaia, pe data de 11 Octombrie 2024, ora 19:00.
  • Concertul este o rugă adresată Maicii Domnului pentru pace în lume.
  • Evenimentul este susținut de cunoscutul artist Fernando Mihalache, întemeietorul și profesorul primei clase de acordeon clasic în cadrul Universității Naționale de București și din România.

Parohia Romano-Catolică din Sinaia, împreună cu Oficiul pentru Bunuri Culturale Ecleziastice și Patrimoniu al Arhiepiscopiei Romano-Catolice București, te invită la un Concert de muzică sacră intitulat „Cânt Maicii Domnului”. Când are loc concertul? Pe 11 octombrie 2024, la ora 19:00 Unde? La Biserica Catolică din Sinaia, Aleea Poștei 5.

Tu îi acorzi 45 de minute sufletului tău?

Concertul face parte din proiectul pastoral „45 de minute pentru sufletul tău” și este dedicat rugăciunii pentru pace în lume. Cu toții vedem cum conflictele și războaiele afectează diferite părți ale globului, iar această inițiativă este un mod prin care comunitatea noastră se roagă pentru pace și înțelegere între oameni.

Invitatul special, Fernando Mihalache, fondatorul primei clase de acordeon clasic din România, te va încânta cu un repertoriu dedicat Maicii Domnului. Printre piesele pe care le vei asculta se numără lucrări de J.S. Bach, G.F. Händel, J. Haydn și A. Piazzolla.

Recomandări

MUSIC HEALS THE SOUL
CE RESTAURANTE SUNT PREMIATE ÎN SUA?
LIMERANȚA ASCUNDE PROBLEME DIN TRECUT
TU CÂT TIMP PETRECI PE TELEFON?
TU BEI CAFEA? IATĂ CE AR TREBUI SĂ ȘTII

Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile.

Citește și

Partenerii noștri