• Unde omul nu mai poate, soluția e tehnologia. În lume, una din șase persoane suferă de infertilitate, spune OMS. Terapiile medicale convențiale ajung însă să coste și 50 mii de euro. Inovațiile în medicină oferă însă speranța la schimbare.
  • Cum e să faci 8 ani de închisoare fără nicio vină? Prin asta a trecut Siamak, un americano-iranian reținut pe aeroport în 2015 și trimis în cea mai periculoasă închisoare a țării, Evin.
  • Cafeaua simplă e pe cale de dispariție. Noile băuturi cuceresc piața și caută ingrediente care să îți dea un boost de energie în fiecare dimineață. În goana după reinventarea cafelei, specialiștii au înlocuit turmenicul cu ciupercile.
  • Pagerele și stațiile radio explozive de săptămâna trecută au fost doar începutul. Israel a lansat ieri cel mai mare atac asupra Hezbollah de la războiul din 2006.
  • Tinerii merg la bibliotecă ca la discotecă – berea nu se mai bea doar la bar. Dar trebuie să aibă grijă să nu stropească cărțile! Bibliotecile nocturne au devenit noul loc de întâlnire, iar vânzările din librării au crescut și ele.
  • Hollywood ajunge în epoca copy-paste. Uriașul Ridley Scott se laudă că cel mai tare film din carieră este .. Gladiatorul, partea a doua. Jurnaliștii de la BBC au observat însă că intriga din Gladiatorul 2 este cam aceeași ca cea din primul film.

Recomandări

MUSIC HEALS THE SOUL
CE RESTAURANTE SUNT PREMIATE ÎN SUA?
LIMERANȚA ASCUNDE PROBLEME DIN TRECUT
TU CÂT TIMP PETRECI PE TELEFON?
TU BEI CAFEA? IATĂ CE AR TREBUI SĂ ȘTII

Partenerii noștri