• Avem debate zilnic, aici la Știu. Bine ar fi să existe debate și în școli!… și nu o spun eu, o spun cercetătorii. Copiii ar deveni mai curioși, ar înțelege mai ușor noțiunile noi, în plus și-ar apăra creierul de asaltul aplicațiilor care le oferă informații pe tavă și-i fac să-și piardă inteligența și emnpatia.
  • Ce vrăji mai fac englezii? Fac să dispară cărțile cu Harry Potter din închisori! Vrăjealea e că deținuții ar putea evada… ca prin farmec! Sau cine știe ce alte idei năstrușnice le-ar mai veni.
  • Și…. idee magică la ZOO, în China – vopsesc calul și-l fac zebră, iar cățelul se transformă-n panda. Nici nu faci diferența între cățeii chow-chow și puii de panda, atât de bine sunt vopsiți!
  • N-ați găsit soluții pentru traficul din București, domnilor CIolacu și Nicușor Dan?! E simplu, spune ambasadorul Marii Britanii la București: faceți cum facem și noi la Londra – introduceți taxe pentru descongestionare, faceți mai multe zone pietonale și piste pentru biciclete. Doar că primarul capitalei nu l-a auzit, a fost absent la Conferința Asociației pentru Smart City, unde numai să nu fi vrut nu găseai souții.
  • Mamăăă, ce bine era pe vremea ta, tatăăă! Generația Z se uită cu gelozie la vremurile pe care le-au trăit părinții lor. Filmele, muzica sau moda erau mai tari în anii 2.000.
  • Liniște la galerie, că dorm turiștii! La Știu, stadionul unde o parte din tribune sunt camere de hotel. La propriu! Vezi și meciul, ai parte și de room-service. Dacă nu cumva te ia somnul la meci.

Recomandări

MUSIC HEALS THE SOUL
CE RESTAURANTE SUNT PREMIATE ÎN SUA?
LIMERANȚA ASCUNDE PROBLEME DIN TRECUT
TU CÂT TIMP PETRECI PE TELEFON?
TU BEI CAFEA? IATĂ CE AR TREBUI SĂ ȘTII

Partenerii noștri