• Cum să mai ai 7 ani de-acasă?! Noua invenție: mergi la școală de la 6 ani. Se va aplica într-una dintre școlile luate ca model in toată lumea: cea suedeză. Suedezii dau ceasul cu un an înapoi, dar schimbă și felul în care se predă: Adio metoda „Învață prin joc!” Înveți, sau deloc.
  • Șase șampoane ale unora dintre cei mai mari producători de cosmetice din Europa intră pe lista de risc a sistemului european de alertă InfoCons.
  • Un doi și trei de zero, acesta e visul generației Z.Tinerii cu vârste cuprinse între 12 și 27 de ani vizează cu ochii deschiși la viața din anii 2000, arată un studiu Magners făcut în Marea Britanie. 90% dintre tineri spun că anii 2000 au revenit la modă.
  • Timpul trece, „Alpha” merge… spre singurătate! Au trecut timpurile în care copiii își faceau ușor prieteni. Copiii din generația Alpha, cei născuți după 2010, rămân cu „prieteni” doar în online. Unul din cinci părinți se plânge de copilul lui că nu are prieteni și că îi este foarte greu să-și facă…
  • Privește cerul! Cât mai poți. Elon Musk e trimis în judecată cu satelitul! Asta pentru că Starlink-ul său oferă net, dar încurcă cercetarea și peisajul. Și mai e și scump.
  • Porfesorii au găsi ac de cojocul inteligenței artificiale. Dezbaterea este arma secretă, ne spune un profesor de la Universitatea Mississipi. Dezbaterea te ajută să înțelegi mai bine subiectele și să faci o cercetare amănunțită. Inteligența artificială își reduce capacitatea de a înțelege un text cu 10%.

Recomandări

MUSIC HEALS THE SOUL
CE RESTAURANTE SUNT PREMIATE ÎN SUA?
LIMERANȚA ASCUNDE PROBLEME DIN TRECUT
TU CÂT TIMP PETRECI PE TELEFON?
TU BEI CAFEA? IATĂ CE AR TREBUI SĂ ȘTII

Partenerii noștri