• Iohannis vrea să treacă din scaunul de președinte direct în cel de senator, pe modelul Ion Iliescu. Drumul nu e ușor – are nevoie de susținerea partidelor PSD și UDMR. Actuala lege nu îi permite președintelui să participe la alegerile parlamentare ca independent și să apară pe lista unui partid sau unei alianțe.
  • Vezi prin ochii lui Musk. Cel mai bogat om din lume promite că Neuralink va putea reda vederea tuturor nevăzătorilor..
  • „Nicăieri nu-i ca acasă” e pentru cei care nu aleg hotelul potrivit. La 15 ore distanță de România ajungi în cel mai bun hotel din lume. Anul acesta topul celor mai luxoase hoteluri din lume e condus de Asia.
  • Ziua și explozia în Liban. Astăzi au murit 9 membri Hezbollah și alți 300 sunt răniți, după explozia unor dispozitive de comunicare radio, telefoane și laptopuri. Stațiile portabile care au explodat au fost achiziționate în urmă cu 5 luni, în aceeași perioadă cu pagerele care au explodat ieri. Hezbollah acuză din nou că Israel e în spatele exploziilor.
  • Chiar dă zile de la el. Michael Jackson cântă pe muzica noastră – poate candida la Regele Manelelor. Asta dacă inteligența artificială e lăsată să-și facă de cap. Îți arăt platforma care-ți poate face dintr-o piesă rock, o manea cinstită.
  • De frumoasă…e deșteaptă sau influentă. Aleasa Turciei la MISS nu îndeplinește criteriile de frumusețe, spun criticii din online. Miss Turcia ar avea pile – e fiica ambasadorului turc în Ucraina.

Recomandări

MUSIC HEALS THE SOUL
CE RESTAURANTE SUNT PREMIATE ÎN SUA?
LIMERANȚA ASCUNDE PROBLEME DIN TRECUT
TU CÂT TIMP PETRECI PE TELEFON?
TU BEI CAFEA? IATĂ CE AR TREBUI SĂ ȘTII

Partenerii noștri