• Știința? O ficțiune în România Educată. Bate vântul prin școlile românești – când cătuăm profesori de fizică, chimie sau matematică! La 1 septembrie – aveam un deficit de 1.000 de profesori pentru științele exacte. Care-i soluția pe care a găsit-o Ligia Deca?
  • Și dacă tot ne merge atât de bine cu educația în România – mai primim și un portofoliu de la Uniunea European – drept cadou, culmea unul care are în administrare tocmai educația. Pentru prima dată, țara noastră obține una din cele 6 poziții de vicepreședinte al Comisiei Europene.
  • Și-a greșit misiunea. Un candidat pentru postul de jandarm a trecut în tabăra delicvenților chiar înainte de examenul care urma să-l facă om al legii. A încercat să copieze la examen.
  • Poți sta liniștit – scăpăm și de traficul îngreunat din București. La întâlnirea de azi dintre premier și matematicianul de la Capitală – au rezolvat ecuația cu 3 soluții. Rezolvarea traficului, industrializarea României și cea din urmă: „O să fie bine – și la iarnă… cald!”
  • Sute de pagere au explodat astăzi aproape simultan în Liban și în anumite părți ale Siriei. Israelienii ar fi intrat în rețeaua de pagere și le-ar fi făcut să detoneze. Ce răspunde armata israeliană?
  • S-a ales fumul… de țigări! Uniunea Europenă vine cu recomandări pentru fumătorii înrăiți: Stați departe de terase, locuri de joacă și piscine. Cel mai bine ar fi să nu mai fumați deloc.

Recomandări

MUSIC HEALS THE SOUL
CE RESTAURANTE SUNT PREMIATE ÎN SUA?
LIMERANȚA ASCUNDE PROBLEME DIN TRECUT
TU CÂT TIMP PETRECI PE TELEFON?
TU BEI CAFEA? IATĂ CE AR TREBUI SĂ ȘTII

Partenerii noștri