• ȘTIM cine e robotul de la Cotroceni. Președintele Iohannis copiază după AI. Chatboții îi scriu mesajele pe care președintele le postează pe social media.
  • Zelenski a mai pierdut un om. De data asta nu pe front. Mâna dreaptă a președintelui Ucrainei – ministrul de Externe Dmytro Kuleba – și-a dat demisia. Kuleba era ultimul rămas din lista scurtă de oameni de încredere ai lui Zelenski. Locul lui Kuleba e ocupat de adjunctul lui – Andrei Sibiga
  • Câinii iartă, dar nu uită. Te țin minte pentru jucăriile pe care le-ai luat și mai ales pe care nu le-ai luat. Nu o spun eu, vin cu un studiu făcut de cercetători maghiari.
  • Ho-ho-ho Merry Christmas! Nu îți dorești un președinte care să iti aducă Crăciunul mai devreme? El există. În Venezuala! Maduro mută Crăciunul pe 1 octombrie anul ăsta. Motivul? Să strângă bani la bugetul statului.
  • Marea Repatriere – Ciucă se pune bine cu profesorii. Promite că întărește oastea de profesori cu stranierii educați la cele mai mari universități din lume. Nu pe vorbe, ci pe bani frumoși – salariu, și un bonus de încă 3 mii de euro pe lună în următorii 5 ani.
  • Au găsit soluția să nu mori pe drumurile proaste din România: ia-ți zborul. În aer e mai sigur! Numărul deceselor cauzate de zborul cu avion a scăzut, în medie, de la an la an cu 8% – arată un grup de cercetători din America.

Recomandări

MUSIC HEALS THE SOUL
CE RESTAURANTE SUNT PREMIATE ÎN SUA?
LIMERANȚA ASCUNDE PROBLEME DIN TRECUT
TU CÂT TIMP PETRECI PE TELEFON?
TU BEI CAFEA? IATĂ CE AR TREBUI SĂ ȘTII

Partenerii noștri