• Putin a plecat fără griji într-un city break mongol – în loc să fie arestat imediat cum a ajuns în Mongolia, a fost așteptat de oficiali și jurnaliști.Mongolii nu dau semne ca ar avea de gand să-l aresteze pe Putin, iar dacă acesta pleacă liber înapoi în Rusia, Curtea Penală Internațională poate să urmărească țara penal
  • Industria fashion pregătește bonusul pentru cei care fac pastile de slăbit. Pierzi kilograme, câștigi haine noi. Platformele de revânzăre de îmbrăcăminte – precum Vestiaire Collective sau Poshmark – anunță că un număr tot mai mare de persoane își vând hainele vechi, mai mari, și optează pentru articole de îmbrăcăminte mai mici, pe măsură ce slăbesc.
  • Revoluția roboților! Ai-ul merge după cei care l-au creat. Programatorii se tem pentru locurile lor de muncă. Cea mai mare frică e că AI-ul va ajunge să scrie toate codurile mai ușoare pe care acum le fac programatorii începători.Fară ei, vom rămâne ușor, ușor și fară experți pentru că programatorii nu mai pot să se dezvolte în companii.
  • Înapoi la războiul…de țesut. Aproximativ 50 de branduri își prezintă până miercuri colecțiile la Kiev. „Războiul e o provocare, dar atât timp cât organizăm evenimentul, înseamnă că nimic nu e imposibil pentru ucraineni. e noua noastră normalitate” – spune fondatorul brandului Frolov – cel care a îmbrăcat celebrități precum Beyonce, Dua Lipa sau Sam Smith.
  • Dacă nu vrei să dai nas în nas cu șeful când îți dai demisia, există acum firme care demisionează pentru tine.Este noul trend din Japonia a apărut un nou, țară în care demisia este văzută ca o formă supremă de lipsă de respect.În cazuri extreme, șefii morocănoși rup scrisorile de demisie și hărțuiesc angajații ca să-i forțeze să rămână. Cât costă să demisionezi fără stres, afli imediat, la STIU.
  • Ieșim la o cafea, dar nu orice cafea.Piața globală a cafelei de specialitate va ajunge la 51 de miliarde de dolari până în 2030.Consumatorii caută experiențe unice, iar cafenelele specializate sunt destinații sociale foarte populare. Iau și sănătatea în calcul.

Recomandări

MUSIC HEALS THE SOUL
CE RESTAURANTE SUNT PREMIATE ÎN SUA?
LIMERANȚA ASCUNDE PROBLEME DIN TRECUT
TU CÂT TIMP PETRECI PE TELEFON?
TU BEI CAFEA? IATĂ CE AR TREBUI SĂ ȘTII

Partenerii noștri