• Summit-ul NATO a ajuns ca in povesti – la 3 zile și 3 nopți. Nu s-a discutat doar despre Ucraina – despre care Stoltenberg spune că va intra sigur in NATO, doar că nu stim cand. Aliații iau in considerare pericolul mai mare si mai de la Est: China! Rușii stau si ei cu ochii pe NATO, „Vom dezvolta un răspuns militar la noua ameninţare a NATO”
  • Atenție, se strânge darul online! Nu bagi datele de pe card, nu mai primești invitația la nuntă!
    Să te astepti si la asta. Un cuplu american a trecut un cod QR pe invitația la nuntă – odată scanat duce oamenii pe un site unde trebuie să își treacă datele contului bancar. nu vrei? risti să plătești o taxă în plus de confirmare.
  • Cercetătorii au găsit leacul uitatului de la mână pân` la gură! În loc să iei suplimente, stai mai mult cu oamenii! Stai cu noi, azi, la ȘTIU!
  • Facebook își închide ușile pentru reclamele dentiștilor din Iași! Stomatologii nu mai au voie să-și promoveze serviciile în online – au primit 30 de zile să-și regândească postările. Colegiul Medicilor Stomatologi din Iași le interzice dentiștilor postările pe social media cu pachetele promoționale sau orice altă formă de publicitate – au luat această decizie ca să existe egalitate între afacerile mari și cele mici
  • Generația Z nu mai bagă banii pe card ca să facă economii – îi pune în plicuri pe categorii! Un nou trend care a apărut pe Tik Tok învață tinerii americani cum să își cheltuie banii responsabil. Totuși analiștii financiari ii trag de urechi – aveti grijă că asa, de fapt pierdeti bani.
  • Cafeaua la job e gratis, nu și cana! Elon Musk – disperat: angajații Tesla i-au furat 65.000 de cești de cafea. Se intamplă la fabrica de lângă Berlin. Managerul a ținut o ședință la începutul săptămânii și i-a făcut de râs pe cei 12.000 de angajați – ati furat in medie: 5 cești de persoană.

Recomandări

MUSIC HEALS THE SOUL
CE RESTAURANTE SUNT PREMIATE ÎN SUA?
LIMERANȚA ASCUNDE PROBLEME DIN TRECUT
TU CÂT TIMP PETRECI PE TELEFON?
TU BEI CAFEA? IATĂ CE AR TREBUI SĂ ȘTII

Partenerii noștri