• „Inside Out 2” a avut un impact semnificativ asupra box-office-ului din 2024, în scădere cu peste 25% față de anul trecut.
  • „Dune: Part 2”  se clasează pe locul doi, urmat de „Godzilla x Kong: The New Empire”.
  • „Inside Out 2” explorează teme precum încrederea în sine și analizează complexitatea anilor adolescenței.

„Inside Out 2” a devenit primul film din 2024 care a depășit 1 miliard de dolari la box office-ul global. Filmul de animație a atins această etapă în doar 19 zile de la premieră, scrie CNN.

Vicepreședintele de distribuție al Disney, Tony, a atribuit succesul filmului creativității Pixar și a atracției generale pentru cinefilii din întreaga lume.

Lansarea „Inside Out 2” a avut un impact semnificativ asupra box-office-ului din 2024. Anul acesta a înregistrat o scădere cu peste 25% față de anul precedent.

Recomandări

MUSIC HEALS THE SOUL
CE RESTAURANTE SUNT PREMIATE ÎN SUA?
LIMERANȚA ASCUNDE PROBLEME DIN TRECUT
TU CÂT TIMP PETRECI PE TELEFON?
TU BEI CAFEA? IATĂ CE AR TREBUI SĂ ȘTII

„Inside Out 2 este filmul care a ridicat starea de spirit a industriei cinematografice în doar câteva săptămâni scurte”, a declarat Paul Dergarabedian, analist media senior la Comscore.

Cu performanța sa record, „Inside Out 2” a devenit filmul cu cele mai mari încasări ale anului. Animația merge pe urmele producțiilor de succes Disney și Pixar precum „The Incredibles 2”, „Finding Dory” și „Toy Story”.

Pe următoarele locuri se clasează „Dune: Part 2”  cu peste 711 de milioane de dolari în încasări. Pe locul trei este „Godzilla x Kong: The New Empire” cu peste 567 de milioane de dolari.

Povestea filmului animat „Inside Out 2”  începe cu emoțiile lui Riley Joy, Sadness, Anger, Fear, și Disgust – care se confruntă cu o demolare bruscă a Cartierului General pentru a face loc noilor emoții- printre care Anxiety și Envy.  Când Riley împlinește 13 ani, filmul explorează teme precum încrederea în sine și analizează complexitatea anilor adolescenței.

Partenerii noștri