• SZA este cunoscută pentru hituri precum „Kill Bill”, „Good Days” sau „Kiss Me More”.
  • Coldplay a încheiat seara trecută cu cu noul lor single, „feelslikeimfallinginlove”, de pe viitorul lor album Moon Music.
  • Pe scenă urmează să concerteze în această seară și Paloma Faith și Avril Lavigne.

Senzația americană de R&B SZA o să facă istorie în seara aceasta când o să inchidă Glastonbury 2024 pe Pyramid Stage, scrie The Standard.

Artista în vârstă de 34 de ani, este cunoscută la nivel internațional pentru melodii precum „Kill Bill”, „Good Days”, „Kiss Me More” și colaborări cu artiști precum Kendrick Lamar și Doja Cat.

„Kill Bill” este însă cântecul de pe cel de-al doilea album SOS, care a făcut-o să devină superstar în 2022. SZA a ajuns pe primul loc în topul Billboard Hot 100 și pe locul trei în UK Singles Chart.

Recomandări

MUSIC HEALS THE SOUL
CE RESTAURANTE SUNT PREMIATE ÎN SUA?
LIMERANȚA ASCUNDE PROBLEME DIN TRECUT
TU CÂT TIMP PETRECI PE TELEFON?
TU BEI CAFEA? IATĂ CE AR TREBUI SĂ ȘTII

Setul artistei de astăzi prezintă un mix de hituri din albumele ei „Ctrl” și „SOS”.

Coldplay a oferit un show memorabil

Trupa britanică Coldplay a făcut spectacol pe Pyramid Stage și a devenit prima trupă care a fost de cinci ori cap de afiș la festival. Spectacolul lor a inclus apariții de la Little Simz și un moment special cu Michael J. Fox, care a cântat la chitară în timpul piesei „Fix You”.

Coldplay a încântat publicul cu hituri precum „Yellow, Clocks”, „The Scientist”, „Higher Power” și a încheiat seara cu noul lor single, „feelslikeimfallinginlove”, de pe viitorul lor album Moon Music, care urmează să fie lansat pe 4 octombrie.

Cine mai cântă astăzi la Glastonbury

Astăzi mai urcă pe scenă starul country canadian Shania Twain, cântăreața nigeriană Burna Boy și Janelle Monae. De asemenea, Paloma Faith a fost nevoită să-și anuleze spectacolul de vineri din cauza unor probleme de sănătate,. Însă artista este încă programată să cânte duminică pe scena Pyramid.

Programul pentru The Other Stage de duminică include nume precum The National, Two Door Cinema Club. Va cânta și cântăreața canadiană Avril Lavigne. James Blake va cânta pe scena Woodsies, în timp ce London Grammar și Ghetts urmează să urce pe scena The Park Stage.

Partenerii noștri