• BBC transmite în premieră show-ul Coldplay de la Glastonbury între orele 23:45 și 01:00 (ora României).
  • Transmisia va putea fi urmărită pe laptop, tabletă sau telefon mobil.
  • Fluxul va fi la calitate HD (720p) și nu există nicio taxă pentru vizionarea spectacolului.

Festivalul Glastonbury 2024 va prezenta un eveniment istoric de transmisie live, permițând fanilor muzicii din întreaga lume să urmărească spectacolul Coldplay Pyramid Stage.

BBC deschide un nou orizont prin transmiterea în direct a spectacolelor de la Glastonbury la nivel global pentru prima dată, oferind o experiență unică.

Coldplay, celebra formație britanică, este cap de afiș pentru Glastonbury pentru a cincea oară. Câștigătorii a sapte premii Grammy, sunt prezenti la festival pentru prima data din 2016. Fanii din întreaga lume se pot conecta la livestream pentru a urmări setul principal al Coldplay sâmbătă, 29 iunie, între orele 23:45 și 01:00 (ora României).

Recomandări

MUSIC HEALS THE SOUL
CE RESTAURANTE SUNT PREMIATE ÎN SUA?
LIMERANȚA ASCUNDE PROBLEME DIN TRECUT
TU CÂT TIMP PETRECI PE TELEFON?
TU BEI CAFEA? IATĂ CE AR TREBUI SĂ ȘTII

Pentru a accesa fluxul live, spectatorii se pot conecta prin laptop, tabletă sau telefon. Transmisia va fi disponibilă pe bbc.com/pages/glastonbury-live și prin aplicația mobilă BBC. Fluxul va fi la calitate HD (720p) și nu există nicio taxă pentru vizionarea spectacolului.

Festivalul Glastonbury este renumit ca fiind cel mai mare festival de muzică și arte interpretative la nivel global. Festivalul este celebrat pentru atmosfera unică și spectacolele memorabile. Evenimentul live-streaming oferă pasionaților de muzică din întreaga lume o oportunitate rară de a experimenta magia festivalului. Fanii trupei de peste tot pot astfel asista la mult așteptatul concert Coldplay.

Partenerii noștri