• Selena este și producătorul executiv al reboot-ului „Wizards Of Waverly Place”, care a fost primul ei rol principal pe Disney Channel.
  • Emisiunea a fost difuzată timp de patru sezoane, din 2007 până în 2012.
  • David Henrie  va intra din nou în pielea lui Justin și va avea un rol permanent în noua serie.

Selena Gomez, apreciata actriță și cântăreață, urmează să-și reia rolul iconic ca Alex Russo în viitorul reboot al îndrăgitului serial Disney Channel „Wizards of Waverly Place”, scrie Dailymail.

Celebrul show marca Disney Channel a fost difuzat timp de patru sezoane, din 2007 până în 2012.

„Voi fi în primul episod. Sunt producător executiv. Îmi vine să plâng pentru că acesta este locul de unde am început. Și a-l onora în acest fel a fost cu adevărat o explozie de bucurie. Abia aștept ca oamenii să vadă”, a spus Selena.

Recomandări

MUSIC HEALS THE SOUL
CE RESTAURANTE SUNT PREMIATE ÎN SUA?
LIMERANȚA ASCUNDE PROBLEME DIN TRECUT
TU CÂT TIMP PETRECI PE TELEFON?
TU BEI CAFEA? IATĂ CE AR TREBUI SĂ ȘTII

Reboot-ul, care este produs chiar de Selena Gomez, va prelua povestea după un eveniment misterios la WizTech. În acest nou capitol, Justin Russo, interpretat de fostul co-star al lui Gomez, David Henrie, a ales o viață normală în detrimentul puterilor sale de vrăjitor. Acest lucru a reflectat decizia tatălui său, Jerry, interpretat de David DeLuise în seria originală.

Însă, un tânăr și puternic vrăjitor pe nume Billie caută îndrumarea lui Justin. Billie pentru a proteja viitorul Lumii Vrăjitorilor apelează la Justin care este obligat să se întoarcă la rădăcinile sale magice. Selena Gomez va avea o apariție specială în primul episod, în timp ce Henrie va avea un rol regulat în serial.

Distribuția este completată de Janice LeAnn Brown în rolul lui Billie, Mimi Gianopulos în rolul soției lui Justin și Alkaio Thiele în rolul fiului lor cel mare, Roman.

Partenerii noștri