• Filmul „The Notebook” îi are în rolurile principale pe Ryan Gosling și Rachel McAdams în rolul lui Noah și Allie.
  • Regizorul Cassavetes a lăudat actorii pentru că că au reușit să gestioneze cu ușurință aspectele dificile ale rolurilor.
  • „The Notebook” devenit un film romantic clasic, care rezonează cu publicul și 20 de ani mai târziu.

Drama romantică „The Notebook”, bazat pe romanul lui Nicholas Sparks din 1996, își sărbătorește cea de-a 20-a aniversare, scrie CNN.

Regizat de Nick Cassavetes, filmul îi are în rolurile principale pe Ryan Gosling și Rachel McAdams în rolul lui Noah și Allie, un cuplu care se îndrăgostește în Carolina de Sud din anii 1940, în ciuda faptului că se confruntă cu dezaprobarea părinților.

Succesul de durată al filmului este atribuit talentului actorilor, dar și chimiei excepționale dintre cei doi.

Recomandări

MUSIC HEALS THE SOUL
CE RESTAURANTE SUNT PREMIATE ÎN SUA?
LIMERANȚA ASCUNDE PROBLEME DIN TRECUT
TU CÂT TIMP PETRECI PE TELEFON?
TU BEI CAFEA? IATĂ CE AR TREBUI SĂ ȘTII

„Amândoi sunt cei mai mari actori din lume și unele dintre lucrurile pe care le-am cerut să le joace au fost atât de dificile și nu a fost ceva ce să nu poată face”, a declarat regizorul Cassavetes.

Regizorul i-a lăudat pe Gosling și McAdams, declarând că au reușit să gestioneze cu ușurință aspectele dificile ale rolurilor.

Cu narațiunea tânărului cuplu se împletește povestea unui bărbat în vârstă, interpretată de James Garner. El îi citește unei femei cu demență, portretizată de Gena Rowlands. Cassavetes a dezvăluit că Rowlands, care este și mama lui, trăiește cu boala Alzheimer, adăugând o ironie emoționantă rolului ei din film.

„The Notebook” devenit un film romantic clasic, care rezonează cu publicul pentru portretizarea iubirii de durată și a impactului memoriei. Pe măsură ce filmul marchează cea de-a 20-a aniversare, continuă să captiveze spectatorii. Filmul îi inspiră și astăzi pe telespectatori să îmbrățișeze puterea iubirii, chiar și în fața adversității.

Partenerii noștri