• Cei doi au cântat împreună piesa pentru prima dată după mai bine de cinci ani.
  • Alicia Keys și JAY-Z au cântat în afara locației, în timp ce mulțimea a izbucnit în aplauze.
  • „Empire State of Mind” s-a vândut în peste 9 milioane de unități de la lansare în octombrie 2009.

Alicia Keys și JAY-Z au interpretat hitul din 2009 „Empire State of Mind” la premiile Tony din 2024, scrie ET.

Alicia Keys și JAY-Z au cântat împreună piesa lor de succes pentru prima dată după mai bine de cinci ani. Cântăreața în vârstă de 43 de ani și rapperul de 54 de ani s-au arătat mândri de orașul lor natal în timpul emisiunii. Ei au îndemnat publicului din interiorul Teatrului David H. Koch din Lincoln Center să danseze pe single-ului lor din 2009 care împlinește 15 ani în octombrie.

În timpul spectacolului pentru musicalul „Hell’s Kitchen”, cântăreața a cântat alături de Maleah Joi Moon, actrița care interpretează rolul semi-autobiografic al lui Keys, înainte să i se alăture lui JAY-Z.

Recomandări

MUSIC HEALS THE SOUL
CE RESTAURANTE SUNT PREMIATE ÎN SUA?
LIMERANȚA ASCUNDE PROBLEME DIN TRECUT
TU CÂT TIMP PETRECI PE TELEFON?
TU BEI CAFEA? IATĂ CE AR TREBUI SĂ ȘTII

„Suntem în New York în seara asta? Suntem la Premiile Tony?”, s-a adresat Keys publicului.

 „Trebuia să fac ceva nebunesc, este orașul meu natal”, a strigat ea în timp ce JAY-Z apărea pe un ecran din spatele scenei.

Cei doi s-au întâlnit în cele din urmă în afara teatrului și au cântat împreună. Mulțimea a izbucnit în aplauze.

Ce reprezintă „Empire State of Mind”

Alicia Keys este originară din Hell’s Kitchen, un cartier situat în partea de vest din Midtown Manhattan. În timp ce rapperul provine din Brooklyn. Din interpretarea lor, este clar că publicul și cei de pe scenă au putut simți energia orașului New York. Momentul a fost unul dintre cele mai mari ale nopții.

„Empire State of Mind”, pe care cei doi l-au numit anterior o scrisoare de dragoste către New York, s-a vândut în peste 9 milioane de unități de la lansare în octombrie 2009. d

În deceniul și jumătate de la lansare, piesa a devenit sinonimă cu new-yorkezii și cu New York-ul în ansamblu, exprimând energia fantstică  orașului.

Partenerii noștri