• „The Last of Us” adaptat după jocul video de succes al lui Naughty Dog, revine cu sezonul 2.
  • Serialul, în care joacă Pedro Pascal și Bella Ramsey, a stabilit noi recorduri, atrăgând atenția a 4,7 milioane de telespectatori.
  • Sezonul 2 al seriei „The Last of Us” va avea șapte episoade.

Serialul HBO de succes, „The Last of Us”, continuă să-și păstreze popularitatea și urmează să revină cu un nou sezon. Acesta adaptează jocul video de succes al lui Naughty Dog pentru PlayStation din 2013. Seria prezintă astfel o lume post-apocaliptică devastată de o pandemie provocată de fungi, scrie Deadline.

De la premieră, seria în care joacă de Pedro Pascal și Bella Ramsey, a stabilit noi recorduri. A atras atenția a 4,7 milioane de spectatori. A fost cel mai de succes debut după lansarea serialului „Boardwalk Empire” în 2010.

Neil Druckmann, producător executiv, a fost copleșit de onoare și emoție în fața faptului că foarte mulți oameni au empatizat cu povestea lui Joel (interpretat de Pascal) și Ellie (interpretat de Ramsey).

Recomandări

MUSIC HEALS THE SOUL
CE RESTAURANTE SUNT PREMIATE ÎN SUA?
LIMERANȚA ASCUNDE PROBLEME DIN TRECUT
TU CÂT TIMP PETRECI PE TELEFON?
TU BEI CAFEA? IATĂ CE AR TREBUI SĂ ȘTII

„Colaborarea cu Craig Mazin, distribuția și echipa noastră incredibilă și HBO a depășit așteptările mele deja mari. Acum avem plăcerea absolută de a putea face asta din nou cu sezonul 2!” el a adăugat.

Ce știm despre sezonul 2 al lui serialului „The Last of Us”

Deși revenirea serialului „The Last of Us” a fost anunțată, au fost dezvăluite câteva detalii despre direcția creativă. Neil Druckmann și Craig Mazin au sugerat în „Hollywood Reporter” că sezonul doi ar putea să se axeze pe conținutul celui de-al doilea joc din seria de jocuri video.

„Sunt atât de recunoscător lui Neil Druckmann și HBO pentru parteneriatul nostru și sunt și mai recunoscător milioanelor de oameni care ni s-au alăturat în această călătorie”, a spus Mazin.

Chiar și în timpul grevelor de la Hollywood, Mazin a dezvăluit că s-au făcut progrese semnificative. „Am reușit să planificăm tot sezonul 2”.

Pascal se arată fericit că are ocazia să colaboreze din nou cu Ramsey și Mazin. Echipa „lucrează mai mult decât mi-aș fi putut imagina, chiar mai intens decât în primul nostru sezon – ceea ce este aproape imposibil”.

„Revenind la sezonul 2 și intrând din nou în acei pantofi, totul se simte proaspăt. Nu am mai experimentat așa ceva până acum, să fiu parte dintr-o creație originală și apoi să mi se ofere libertatea și încrederea de a contribui… Colaborarea cu Craig Mazin și Bella Ramsey este cea care mă inspiră cel mai mult”, a declarat el.

HBO a dezvăluit că Kaitlyn Dever se va alătura distribuției pentru sezonul 2, interpretând rolul lui Abby. Cunoscută pentru rolul său în „No One Will Save You”, Dever va aduce viață unui personaj important în serial.

Mazin și Druckmann au confirmat că Sezonul 2 al seriei „The Last of Us” va fi format din șapte episoade.

Povestea nu o să se incheie prea curând

Înainte ca vestea despre confirmarea sezonului 2 să fie anunțată, Mazin a declarat pentru Collider că el și Druckmann nu își imaginează „The Last of Us” ca fiind un serial cu sezoane nesfârșite.

Cu toate acestea, el a dezvăluit că „povestea rămasă „The Last of Us Part II” va necesita mai mult de un sezon pentru a fi spusă în întregime”.

Partenerii noștri