• MrBeast a depășit canalul T-Series în numărul de abonați pe platforma YouTube, stabilind un nou record.
  • T-Series, o casă de discuri indiană care încărcă trailere și videoclipuri muzicale, a deținut recordul pentru cel mai mare canal YouTube timp de cinci ani.
  • Elon Musk, a încurajat creatorii de conținut, inclusiv pe MrBeast, să-și împărtășească conținutul pe noua sa platformă.

„MrBeast” a depășit canalul „T-Series” în ceea ce privește abonații de pe platforma YouTube.

Casa de discuri indiană „T-Series”, care încarcă trailere și videoclipuri muzicale, a deținut recordul pentru cel mai mare canal YouTube timp de cinci ani.

Jimmy Donaldson, tânărul de 26 de ani, a făcut acum istorie pe platformă cu 269 de milioane de abonați. Acesta și-a creat un renume datorită cascadoriilor riscante pe care le posta pe canalul său, relateaza BBC.

Recomandări

MUSIC HEALS THE SOUL
CE RESTAURANTE SUNT PREMIATE ÎN SUA?
LIMERANȚA ASCUNDE PROBLEME DIN TRECUT
TU CÂT TIMP PETRECI PE TELEFON?
TU BEI CAFEA? IATĂ CE AR TREBUI SĂ ȘTII

În aproape 800 de videoclipuri, acesta a câștigat interesul publicului prin diverse scene. Printre care, videoclipurile „îngropat de viu”, sau chiar prin punerea în scenă a unei versiuni reale a serialului „Squid Game”.

Din venitul substanțial pe care îl obține din activitățile sale, creatorul recunoaște că donează o proporție semnificativă, motivând că acest lucru îl face fericit.

Elon Musk l-a încurajat pe MrBeast și pe alți creatori de videoclipuri să-și împărtășească conținutul pe noua sa platformă X. Acesta și-a exprimat recunoștința și entuziasmul pentru contribuția lor la această comunitate în devenire.

Într-o postare pe platforma X, „MrBeast” a spus că l-a „răzbunat” în cele din urmă pe PewDiePie.

Felix Kjellberg, deținătorul canalului PewDiePie, este fostul cel mai cunoscut creator de conținut de pe platforma YouTube.

Aducerea creatorilor atât de populari pe X este o strategie a CEO-ului Elon Musk. Jimmy Donaldson a mărturisit faptul că a câștigat 250.000 de dolari din primul său videoclip postat pe această platformă.

Partenerii noștri