• Seria de televiziune „Bridgerton” prezintă poveștile din înalta societate londoneză a începutului secolului al XIX-lea.
  • Banita, o actriță de origine sud-asiatică, a menționat că metoda de distribuție „fără prejudecăți legate de culoare” din serialul „Bridgerton” a creat un mediu extrem de „călduros și prietenos”. 
  • Noul sezon se axează pe o poveste de dragoste înfloritoare între Lady Penelope Featherington și Colin Bridgerton.

Cheia succesului serialului „Bridgerton” constă în faptul că oamenii din toate țările se pot identifica cu el, a explicat o actriță din distribuție.

„Bridgerton”, aflat acum la a treia sa serie, ne prezintă poveștile din înalta societate londoneză a începutului secolului al XIX-lea.

Banita Sandhu, care joacă rolul domnișoarei Malhotra în drama de epocă de pe Netflix, a subliniat că personajele cu origini etnice diverse au povești semnificative și nu sunt prezente doar ca elemente de decor, relatează BBC.

Recomandări

MUSIC HEALS THE SOUL
CE RESTAURANTE SUNT PREMIATE ÎN SUA?
LIMERANȚA ASCUNDE PROBLEME DIN TRECUT
TU CÂT TIMP PETRECI PE TELEFON?
TU BEI CAFEA? IATĂ CE AR TREBUI SĂ ȘTII

Banita, în vârstă de 26 de ani, a crescut în Caerleon, Newport. Bunicii ei s-au stabilit în Marea Britanie din Punjab, India de Nord, după Al Doilea Război Mondial. Iar ambii părinți ai săi s-au născut în Marea Britanie.

Participând la „BBC Radio Wales”, a menționat că metoda de distribuție „fără prejudecăți legate de culoare” din serial, a creat un mediu extrem de „călduros și prietenos”. În producțiile britanice era obișnuită să fie singura actriță de origine sud-asiatică.

„Sper că acest lucru a deschis drumul pentru ca aceste povești să fie în cele din urmă povestite, pentru a avea o mai bună înțelegere a istoriei noastre și a locului nostru în Regatul Unit”, a concluzionat ea.

Actrița a explicat că popularitatea serialului se datorează faptului că fiecare individ din orice țară poate se poate regăsi în el, având o poveste semnificativă.

„Aceasta este cea mai minunată parte a serialului pentru mine ca actriță indiană, să fiu pe acel platou cu atât de mulți oameni diferiți de culoare, având atâtea experiențe de împărtășit”, a subliniat ea.

Banita menționează că diversitatea distribuției din „Bridgerton” nu este doar o alegere creativă, și că existau într-adevăr familii indiene în înalta societate britanică la acea vreme, inclusiv o familie regală din Punjab, precum și nașul indian al reginei Victoria.

Care este povestea noului sezon

Primele patru episoade ale seriei a treia „Bridgerton” au fost lansate la începutul acestei luni. Ultimele episoade vor fi disponibile pe Netflix pe 13 iunie. Conform informațiilor furnizate de streamer, serialul a acumulat deja peste 25 de milioane de vizualizări în Marea Britanie.

Noul sezon se axează pe o poveste de dragoste înfloritoare între Lady Penelope Featherington și Colin Bridgerton.

În rolul domnișoarei Malhotra, Banita a participat la balurile prezentate în serial, îmbrăcată în rochii luxoase din departamentul de costume. „Echipa de costume mă surprindea în fiecare săptămână cu creații din ce în ce mai spectaculoase”, a mărturisit ea. Preferatul ei a fost un costum roz pe care l-a purtat în timp ce Lady Whistledown vorbea despre ea.

Cu toate acestea, Banita a recunoscut că unele dintre costume au fost dificil de purtat. Mai ales o rochie care avea o pană albă enormă. „Mă simțeam ca și cum aș fi avut 2 metri înălțime. A fost o experiență uimitoare”, a glumit ea. „Trebuie să te apleci și să încerci să echilibrezi pana, să nu cazi și totuși să arăți grațios”.

Partenerii noștri