Marga Nițu, Balazs Barabas și Conf. univ. dr. Antonio Momoc sunt juriul de astăzi

  • Mai bine mai târziu decât niciodată! Guvernul României a aflat că TikTok-ul e o amenințare la securitatea națională, așa că vrea să îi deconecteze pe bugetari de la serverele chinezești. Dar chiar nu e grabă – problema va fi discutată săptămână viitoare, atunci când se adună consilul pentru Securitate cibernetică.
  • În schimb, guvernul îi pune pe tineri să stea pe telefon. Dar nu să facă prostii, ci să le evite. Gabriela Firea le oferă o aplicație anti-drog – ca să știe tinerii cât rău fac drogurile.
  • Nu le mai ajunge pământul! Încep ofertele – cine face curățenie în spațiu? Prea lasă mizerie astronauții.
  • Americanii stau cu un ochi pe Biden și cu altul pe România. Rivalii republicani sar la gâtul lui pentru că familia Biden ar fi încasat bani din surse suspecte. Dubios e și că – după cum spune Comitetul de Supraveghere din Camera Reprezentanților – în conturile familiei a intrat un milion de dolari de la un milionar român corupt. Asta deși atunci Biden dădea lecții de onestitate la București: Corupția e un cancer!
  • Vara nu vine doar cu vești bune! Jumătate din Uniunea Europeană se așteaptă la secetă și aproape 20% a intrat deja în alertă de vreme extremă și incendii, o spune comisarul european pentru mediu. UE are un plan de împăduriri și reîmpăduriri ca să nu mai avem atât de multe incendii.
  • Pe TikTok apare si rețeta barmanului care îi ajută pe clienții băuți să nu se ajungă complet criță. Doar se prefăcea că le mai pune alcool. E apreciat doar pe jumătate: „De ce le luai banii?”

Recomandări

MUSIC HEALS THE SOUL
CE RESTAURANTE SUNT PREMIATE ÎN SUA?
LIMERANȚA ASCUNDE PROBLEME DIN TRECUT
TU CÂT TIMP PETRECI PE TELEFON?
TU BEI CAFEA? IATĂ CE AR TREBUI SĂ ȘTII

Partenerii noștri