Sebastian Ujică, Marcela Feraru, Adrian Bogdan și invitatul special Adrian Sârbu fac parte din juriul de astăzi

  • S-a rezolvat, nu se poate. Ministrul de interne al Austriei a venit special la București să ne spună că n-avem ce căuta în Schengen. Ne-a demonstrat – cu cifre – că avem, în continuare, corecții la migrația ilegală.
  • Programul Uber pentru profesori! Fiecare școală are propria cursă. La final – plătește Guvernul. Ligia Deca n-a acceptat și propunerea ca profesorii care predau în alte localități să primească bani pentru chirie.
  • Averea nu se face cu inteligența artificială. Alphabet – compania mamă a Google – a făcut un profit peste așteptări în primele 3 luni ale anului – deși chatbot-ul Bard a fost un eșec. A fost cu un miliard mai mult decât estimau investitorii – 15 miliarde de dolari.
  • În ziua în care Ucraina se gândește că se fac 37 de ani de la accidentul de la Cernobîl, lui Zelenski i-a revenit zâmbetul pe buze. A primit telefonul pe care-l aștepta – l-a sunat Xi Jinping. China va trimite un reprezentant special în Ucraina – vrea să aducă pacea în lume.
  • Două dintr-o lovitură. Biserica a mutat cum a vrut în Legile Educației. Religia devine materie opțională la bac și profesorii nu mai sunt obligați să promoveze diversitatea ca resursă de învățare în școală. Totuși trebuie să respecte diversitatea – nimeni nu știe ce înseamnă asta.
  • Ferește-te de ,,cel mai bun prieten al omului” – a apărut ,,gripa câinelui” , iar oamenii de știință din China spun că poate fi transmisă și la oameni. Virusul, care își are originea într-un tip de gripă aviară numit H3N2, a fost detectat la două persoane din China anul trecut.

Recomandări

MUSIC HEALS THE SOUL
CE RESTAURANTE SUNT PREMIATE ÎN SUA?
LIMERANȚA ASCUNDE PROBLEME DIN TRECUT
TU CÂT TIMP PETRECI PE TELEFON?
TU BEI CAFEA? IATĂ CE AR TREBUI SĂ ȘTII

Partenerii noștri