• Inspirat de Foo Fighters – trupa rock cu care se afișează pe tricouri, Citu a început azi fight-ul electoral cu Orban pentru șefia PNL. Momentul festiv nu i-a ieșit. Americanii-s de vină – au pus la dispoziție poza din dosarul „Citu beat la volan.”
  • Ministrul Digitalizării, Teleman de la USR-Plus, și-a îndeplinit visul – a ajuns în guvern. Și continuă să viseze – a fost surprins dormind în timpul unei conferințe.
  • Merkel s-a văzut azi cu Putin pentru ultima oară în calitate de cancelar al Germaniei. Putin a fost gentleman la el acasă la Kremlin – i-a dat flori Angelei Merkel.
  • Tot mai mulți români scapă de infernul din Afganistan. Unul a plecat din Kabul dimineață, iar alti 14 sunt acum în zbor. Emoțiile vin din filmuletul în care copiii afgani sunt împinși peste gard că să scape de furia talibanilor.
  • Se deschid ele școlile fizic, dar se pot și închide. Ministrul Educației spune că dacă numărul de cazuri covid depăseste 6 la mie copii se întorc acasă pe Zoom. Doar că nu avem nicio strategie de cum se vă preda materia.
  • Englezii dau sute de milioane de euro pe fotbaliști, dar se uită și peste fotbalul de la noi – „cum e posibil să cumpărați un jucător pe o tonă de carne”.

Juriul de astăzi este format din Ştefan Ionescu, Adrian Paraschivescu şi Gabriela Atanasov, blogger şi creatoarea brand-ului Sweet Paprika.

Recomandări

MUSIC HEALS THE SOUL
CE RESTAURANTE SUNT PREMIATE ÎN SUA?
LIMERANȚA ASCUNDE PROBLEME DIN TRECUT
TU CÂT TIMP PETRECI PE TELEFON?
TU BEI CAFEA? IATĂ CE AR TREBUI SĂ ȘTII

Partenerii noștri