• O nouă zi fierbinte în America – a fost alarmă cu bombă la Capitoliu – simbolul democrației din Statele Unite. La New York a fost evacuată o parte din Times Square – din cauza unui container suspect.
  • În ultima jumătate de an, industria IT a adus peste un miliard si jumatate de euro in plus in economie. Avem insa o problema – e criza de profesori de informatica. Prea multi elevi au parte de ore in care doar se joaca pe calculator.
  • Cine face banii cu talibanii? Dupa ce americanii se retrag, chinezii sunt cel mai interesati. În Afganistan e un depozit urias de Litiu – un metal rar, esential la productia de baterii electrice pentru maşini.
  • Noi ne plângem că nu ne-am născut in locul potrivit, dar România are doua locuri în top 50 destinații turistice. Nu e de ajuns – ne trebuie rețeta prin care să și aducem turiștii la noi.
  • Copii, vi se pregateste ceva. Ministrul Educatiei spune ca din toamna cand va incepe scoala vor fi avantaje pentru vaccinatii anti-covid, dar cei nevaccinati nu vor avea restrictii. Povestile mele
  • 32 de români au mai rămas in Afganistan. Erau 33, dar unul a plecat din infern aseara. Nu a venit in Romania – doar a trecut granita in Pakistan cu avionul armatei române.
  • Ce ne asteaptă din toamna cu tulpina indiana a Covidului? Medicii spun să avem grijă pentru că simptomele infecției sunt ca la o răceală mai serioasă: ne curge nasul, apar dureri de cap și de gât plus febră.
  • Ne-a lovit soarta cu un nou ministru de finante, el a lovit-o din prima zi. Protejatul lui Citu, Vilceanu, reinventeaza economia – a spus azi că inflația nu e de 5%, cum a anunțat BNR sau cum arătau cifrele de la Statistică săptămâna trecută. Analistii financiari il critica pentru amatorism.

Juriul a fost format din: Bogdan Nicolai, Raisa Humeniuc și Simona Baciu.

Recomandări

MUSIC HEALS THE SOUL
CE RESTAURANTE SUNT PREMIATE ÎN SUA?
LIMERANȚA ASCUNDE PROBLEME DIN TRECUT
TU CÂT TIMP PETRECI PE TELEFON?
TU BEI CAFEA? IATĂ CE AR TREBUI SĂ ȘTII

Partenerii noștri