• Furiosa” a avut încasări de 25,5 milioane de dolari după primul weekend.
  • Analiștii box office preconizau încasări între 40 și 50 de milioane de dolari.
  • Anya Taylor-Joy și Chris Hemsworth joacă în rolurile principale.

Cu un buget de 168 de milioane de dolari, filmul „Furiosa” a înregistrat încasări de doar 25,5 milioane. La mica distanță se situează „The Garfield Movie”, ne informează Daily Mail.

Weekendul Memorial Day este unul dintre cele mai mari evenimente de box office ale anului, însă nu și anul acesta.

„The Garfield Movie” a reușit să facă o cursă strânsă cu încasări box office de 24,8 milioane de dolari.

Recomandări

MUSIC HEALS THE SOUL
CE RESTAURANTE SUNT PREMIATE ÎN SUA?
LIMERANȚA ASCUNDE PROBLEME DIN TRECUT
TU CÂT TIMP PETRECI PE TELEFON?
TU BEI CAFEA? IATĂ CE AR TREBUI SĂ ȘTII

Filmul de animație „Sony” cu Chris Pratt a fost difuzat în 4.035 de cinematografe, înregistrând o medie de 6.140 de dolari pe ecran.

Furiosa, care îi are ca protagoniști pe Anya Taylor-Joy și Chris Hemsworth, a rulat în 3,804 de cinematografe în weekend-ul Zilei Memoriale. Media câștigurilor a fost de 6,703 de dolari pe ecran.

Filmul nu s-a descurcat mult mai bine pe piețele străine, cu o deschidere de 33,3 milioane de dolari.

Analiștii aproximau câștigurile filmului „Furiosa” între 40 și 50 de milioane de dolari, însă la fel ca „The Fall Guy”, a căzut mult sub așteptări.

Povestea pe scurt

„Furiosa” este un prequel al blockbuster-ului Mad Max: Fury Road din 2015, cu Anya Taylor-Joy în rolul principal. Actrița interpretează o versiune mai tânără a personajului jucat pentru prima dată de Charlize Theron. Filmul se întinde pe o perioadă de16 ani, după o catastrofă globală care transformă Australia într-un deșert radioactiv.

Acțiunea o urmărește pe Furiosa de când avea 10 ani și este răpită de Dr. Dementus (Chris Hemsworth), liderul Hoardei de motocicliști.

Într-un top al încasărilor de la weekend-ul Memorial Day se află „IF” ($16.1 milioane), „Kingdom of the Planet of the Apes” ($13.4 milioane) și The Fall Guy ($5.9 milioane).

Partenerii noștri