• Aveți timp de alegeri? Trebuie să aveți și bani! Ministrul de Finanțe, Marcel Boloș, și-a făcut calculele – 800 de milioane de euro vor costa cele 4 rânduri de alegeri. „Deci să mai comasăm din ele” e cerința lui Boloș – care crede că românii vor fi plictisiți și obosiți de atâtea alegeri.
  • Dezbracă-te de secrete! Cade un mit! Cu cât vorbești mai mult despre tine, ești mai de încredere și mai… iubită sau mai iubit. Este rezultatul unor studii care sugerează că e mai bine să vorbești despre tine. Orice, ca la psiholog. Îi mai așteptăm, poate se contrazic.
  • Jos masca în online! Influencerii care-și arată viața fără filtre – câștigă cele mai multe like-uri.
  • Nici soarta de miliardar nu e simplă. Îți prezint azi viața ascunsă din Sillicon Valley: imperiul tehnologiei e construit pe consumul de psihedelice. Cel mai bogat om al lumii, Elon Musk, a deschis dezbaterea cu un mesaj pe platforma X – în care a postat coduri despre …marijuana.
  • Ce nu face omul pentru iubire? 30.000 de dolari pe an abonamentul VIP prin care îți găsești super-perechea.
  • Nemții suferă azi, și tot de la iubire. L-au pierdut pe simbolul fotbalului din Germania. Grav bolnav, Franz Beckenbauer, a murit azi la 78 de ani. Beckenbauer a fost marele prieten si rival al lui Pele – care a murit anul trecut. „Kaiserul Franz” – așa cum era el poreclit – a câștigat tot ce se putea în fotbal. Campion mondial ca jucător si ca antrenor, campion european si cu Bayern si cu nationala – de două ori câștigător al Balonului de Aur.

Recomandări

MUSIC HEALS THE SOUL
CE RESTAURANTE SUNT PREMIATE ÎN SUA?
LIMERANȚA ASCUNDE PROBLEME DIN TRECUT
TU CÂT TIMP PETRECI PE TELEFON?
TU BEI CAFEA? IATĂ CE AR TREBUI SĂ ȘTII

Partenerii noștri