• Ultima tendință în capitala  franceză este „Dining in the Dark”
  • Restaurantul „Le Nectar” îți propune trei meniuri: vegan, marin sau carnivor.
  • Cina include un meniu cu 3 feluri compus special pentru această ocazie.

„Dining in the Dark” este cea mai noua tendință la Paris. Se știe că 80% dintre oameni mănâncă în principal cu ochii. Odată ce această opțiune este exclusă, senzațiile se concentrează pe gust.

Una dintre cele mai bune adrese din Paris vă propune un meniu pop-up pe care să-l descoperiți…legați la ochi.

Cum se desfășoară această experiență

Bineînțeles, este nevoie de rezervare înainte, iar această experiență este valabilă doar pentru cină, nu și pentru dejun.

Recomandări

MUSIC HEALS THE SOUL
CE RESTAURANTE SUNT PREMIATE ÎN SUA?
LIMERANȚA ASCUNDE PROBLEME DIN TRECUT
TU CÂT TIMP PETRECI PE TELEFON?
TU BEI CAFEA? IATĂ CE AR TREBUI SĂ ȘTII

Vei cina legat la ochi, la propriu. Este accesibil tuturor, dar minorii trebuie să fie însoțiți de un adult.

Cina include un meniu cu 3 feluri compus special pentru aceasta ocazie (Aperitiv + Fel Principal + Desert) și durează 90 de minute precis. Există mai multe restaurante care propun aceasta experiență, unul dintre cele mai bune fiind Le Nectar, în arondismentul 9, nu departe de Champs Elysée.

Există trei tipuri de meniu clasat pe culori: meniul verde, care este vegan; meniul albastru care este pe bază de pește și meniul roșu, pe bază de carne – fiecare meniu la prețul de 70€.

Și ca să nu îți bagi furculiță în ochi, fiecare fel de mâncare este pregătit astfel încât să nu ai prea mult de tăiat sau de căutat prin farfurie.

Partenerii noștri