• Un mire care și-a împărtășit nunta extravagantă pe TikTok s-ar putea confrunta cu închisoarea.
  • Acuzațiile provin dintr-un incident din martie în care poliția spune că Jacob LaGrone a tras cu arma spre ei.
  • Dacă va fi găsit vinovat, el riscă închisoare pe viață.

Un mire a cărui nuntă de milioane de dolari la Paris a captat atenția a milioane de utilizatori de pe TikTok riscă închisoarea pe viață pentru că a împușcat ofițerii de poliție din nordul Texasului, scrie Business Insider.

Supranumită „nunta secolului”, sărbătoarea de cinci zile a nunții pentru mire Jacob LaGrone și soția sa Madeline Brockway, fiica unui dealer de mașini, a devenit virală pe platforma video datorită opulenței expuse.

În spatele cortinei nunții lor fastuoase se aflau mai multe acuzații care decurg dintr-un incident din 14 martie în care au fost implicați trei ofițeri de poliție, a raportat WFAA. LaGrone a fost pus sub acuzare în martie, după ce ofițerii au spus că au fost împușcați în timp ce răspundeau la un raport conform căruia o armă de foc a fost descărcată într-o casă. LaGrone a fost acuzat de trei capete de acuzare de agresiune gravă asupra unui funcționar public și ar putea risca o închisoare pe viață.

Recomandări

MUSIC HEALS THE SOUL
CE RESTAURANTE SUNT PREMIATE ÎN SUA?
LIMERANȚA ASCUNDE PROBLEME DIN TRECUT
TU CÂT TIMP PETRECI PE TELEFON?
TU BEI CAFEA? IATĂ CE AR TREBUI SĂ ȘTII

LaGrone și-a plătit cauțiunea de 20.000 de dolari, a raportat The Washington Post. Acestuia i s-a oferit un acord de pledoarie pe 25 de ani, dar nu a acceptat. El a participat joi la o audiere în județul Tarrant.

Citește și

Partenerii noștri