• America si China își vorbesc din nou. Biden l-a primit azi-noapte pe Xi Jinping pe covorul roșu, așa cum ii place oricărui lider comunist. După 4 ore de discuții au ajuns cu toții la concluzia – că pământul e suficient de mare pentru toată lumea. Asta pentru că chinezii nu mai vor să stea la locul lor – și vor mai multă putere. Momentan comercială. Biden și Xi s-au inteles să nu scoată nimeni nici o armă.
  • Încă o presiune pe prim-ministrul României, Ciolacu e incercuit de 200 de organizatii: „Scoate 10 milioane pe an ca să faci contracepția gratuită!”
  • Supermodelul Adriana Lima – criticată pentru că arată prea obosită. „Ai vrut să-ti falsifici frumusetea”
  • Țara cu cei mai mulți morți din cauza accidentelor rutiere, România, vrea să pună frănă la inflația de decese. Schimbarea pe care vor să o aducă parlamentarii noului cod rutier: tinerii sub 21 de ani să nu aibă voie să conducă mașini de mare putere. Restricții si pentru mașinile electrice, dar și pentru trotinetiști.
  • Noua tendință în shoping: aruncă banii pe geam! China inundă lumea cu nimicuri. „Prost e cine dă” – e răspunsul greu de contrazis.
  • Azi si despre „Trafic de rasă” – Premiul Oscar pentru cea mai hoață actriță din lume. Suferea de lipsă de atenție și a falsificat originile strămoșilor ei ca să câștige un premiu Oscar veritabil.

Recomandări

MUSIC HEALS THE SOUL
CE RESTAURANTE SUNT PREMIATE ÎN SUA?
LIMERANȚA ASCUNDE PROBLEME DIN TRECUT
TU CÂT TIMP PETRECI PE TELEFON?
TU BEI CAFEA? IATĂ CE AR TREBUI SĂ ȘTII

Partenerii noștri