• „Da, mamă sunt fată. Și am părerea mea”. S-au impărțit familiile, USR-ul și România după momentul în care Elena Lasconi a fost scoasă de USR de pe lista pentru alegerile europarlamantare.(VO) Scandalul a crescut după ce Lasconi a spus că a votat pentru familia tradițională la referendumul de acum 5 ani, iar fiica ei a numit gestul drept jegos.
  • Dacă nu poți să o învingi, treci de partea ei – asta e concluzia la care au ajuns profesorii care s-au săturat de lupta cu inteligența artificială. Studenții din America pot să îi ceară ajutor lui ChatGPT când au de făcut o lucrare sau un proiect, nu și în timpul examenelor.
  • Dacă ții cu ursul e bine să știi că astăzi poți să-i dai o îmbrațisare, dar nu celui real, ursulețului de pluș:Astăzi se sărbătorește în Statele Unite și Marea Britanie „Hug a Bear Day”.
  • Maia Sandu tremură după alegerile din weekend. Partidul ei a pierdut la postul de primar în capitala țării, Chișinău, dar și în cele 11 capitale regionale – din care 7 sunt sigur pierdute, iar în 4 dintre ele speră la o minune în turul 2. Comunitatea europeană se teme pentru mișcarea pro-rusă a Moldovei.
  • Schimbați numele Grădinițelor! Să se identifice copiii cu ele. „Vor înțelege ei când vor fi mari”
  • Designerii în vacanță sau… în șomaj. Note maxime la prima colecție de haine FIZICE concepută de AI.

Recomandări

MUSIC HEALS THE SOUL
CE RESTAURANTE SUNT PREMIATE ÎN SUA?
LIMERANȚA ASCUNDE PROBLEME DIN TRECUT
TU CÂT TIMP PETRECI PE TELEFON?
TU BEI CAFEA? IATĂ CE AR TREBUI SĂ ȘTII

Partenerii noștri