• Într-una dintre cele mai surprinzătoare scene ale filmului, Robert De Niro îl lovește pe Leonardo DiCaprio cu o vâslă uriașă.
  • Rodrigo Prieto a spus că scena a fost făcută de mai multe ori, așa că DiCaprio a luat „destul de câteva” lovituri.
  • „Se poate spune că De Niro îl lovea cu adevărat”, a spus Prieto.

Directorul de imagine, nominalizat la Oscar, Rodrigo Prieto, a citit „Killers of the Flower Moon” înainte de a face filmul, așa că a fost destul de șocat când a aflat că personajul lui Robert De Niro îl lovește pe personajul lui Leonardo DiCaprio cu o vâslă uriașă, scrie Business Insider.

„Nu cred că a fost în primul scenariu”, a spus Prieto pentru Insider despre scena surprinzătoare. „A fost ceva care a fost adăugat și este șocant în film”.

Recomandări

MUSIC HEALS THE SOUL
CE RESTAURANTE SUNT PREMIATE ÎN SUA?
LIMERANȚA ASCUNDE PROBLEME DIN TRECUT
TU CÂT TIMP PETRECI PE TELEFON?
TU BEI CAFEA? IATĂ CE AR TREBUI SĂ ȘTII

Scena are loc cam la jumătatea filmului. Ernest Burkhart (DiCaprio) este condus de unchiul său, William Hale (De Niro), într-o cameră din spate. Hale este supărat pe nepotul său, care a încurcat un element din complotul lor de a ucide bogata familie Osage a soției lui Burkhart, Mollie Kyle (Lily Gladstone).

Hale îl pedepsește pe Ernest punându-l să se aplece și lovindu-l cu o vâslă uriașă.

„Îmi amintesc că le-am refăcut de câteva ori și m-am gândit: „Oh, trebuie să doare”, a spus Prieto despre numărul de lovituri necesare pentru a finaliza scena de bătaie. „A fost niște căptușeală pe fundul lui. Dar îți dădeai seama că De Niro îl lovea cu adevărat.”

Prieto nu glumea; a fi lovit cu o vâslă cu greu se apropie de cel mai nebunesc lucru pe care l-a făcut DiCaprio pentru un film.

Citește și:

Partenerii noștri