• O punem de un nou „gentleman agreement” romano-ucrainean? De data asta chiar Zelenski in persoana e asteptat la Bucuresti de Iohannis. Marti e ziua cea mare, desi prea multe amanunte oficiale nu avem din partea presedintiei. Din motive de securitate.
  • Desi invazia din Ucraina e subiectul care ne preocupa de un an si jumatate in fiecare zi, nu Zelenski e cel care a luat premiul Nobel pentru pace in acest an. Militanta pentru drepturile omului, Narges Mohammadi, din Iran, a fost cea care l-a primit. Pentru ea si alte femei ca ea, viata e o eterna inchisoare in tara in care Aya–tollahul Khamenei impune reguli care vin parca din alte vremuri.
  • si… poate că frumusetea e trecatoare, dar nu la Fashion Week-UL DIN Paris. Pamela Anderson a intors priviri chiar si fara makeup, iar Andy McDowell si Hellen Mirren si-au purtat cu mandrie parul alb. Uitati de make up, au spus unele vedete, naturaletea e cea care atrage.
  • Politia rutieră din Bucuresti se intrece la teste pe… aparate. E vorba de aparatele de testare anti-drog. Exista un singur aparat de testare pentru 2.000 de politisti, se plang cei din sindicatul Europol. Nu-i adevarat, sunt mai multe… mai exact 8!… spun oficialii de la Politia Capitalei.
  • Vezi ce faci pe grupul de WhatsApp. Zeci de mii de euro amendă dacă scoți pe cineva și îi rănești sentimentele.
  • Sexul prea pasional – în fața restricțiilor! „Ce sado-maso? Astea sunt instrumente de tortură!”

Recomandări

MUSIC HEALS THE SOUL
CE RESTAURANTE SUNT PREMIATE ÎN SUA?
LIMERANȚA ASCUNDE PROBLEME DIN TRECUT
TU CÂT TIMP PETRECI PE TELEFON?
TU BEI CAFEA? IATĂ CE AR TREBUI SĂ ȘTII

Partenerii noștri